anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca plec din Bucuresti cu bicicleta, cam cat mi-ar lua sa ajung in Vama Veche si apoi la Albena? Cam in cate zile se face un astfel de traseu? (ps - nu-s cine stie ce atlet)

7 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Pai pana la vama veche sunt cca 300 km... un biciclist neprofesionist poate merge cca 10 ore pe zi cu cca 5 km / h deci vei face cam 3 zile, iar pana la Albena mai sunt inca 100 km inca 1/2 zile (apropo nu stiu unde dormi intre timp in zona asta) DRUM BUN si distractie placuta

| Flav a răspuns:

Tu vino mai degraba la Galati, iti arat eu faleza, Dunarea, facem plaja aici, bem cateva beri si lasa fabulele. happy

| pisika a răspuns:

Nu pleca singur! e periculos, si nici vremea caniculara nu va tine cu tine.sad

| alexa a răspuns:

Nu e o idee buna sa pleci cu bicicleta pe o distanta asa de lunga.Presupunand ca ajungi cu bine la mare, oricum nu vei mai fii in stare sa te distrezi, vei fii prea obosit. Ia un tren mai bine, chiar daca tot atat faci pe drumlaughing

| EUSIATIT a răspuns:

Pai daca de la buc la c ta sunt vreo 300 km si mai sunt pina la Vama v inca vreo 30 cred deci fa si tu socoteala cit faci intr o zi? daca nu ai antrenament atunci faci vreo 3 zile sau 2 si jumate ca sa te mai si odihnesti nu? si pe canicula asta... e f greu nu te sfatuiesc sa pl la drum

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca te uiti la ciclism, la turul frantei, aia fac distanta in 7-8 ore. Dar fireste aia au cursiere performante, merg si cu 70-80 km / h si se antreneaza zilnic.
Acum cu o cursiera ca a mea, eu pe pinionul de 16 merg fara sa ma stresez prea tare, cu 30 km / h. deci 300 km ii fac in 10 ore. dar mai ai si urcusuri si coborisuri, le iei si pe alea in calcul si oboseala. In functie de cit esti de antrenat. Daca mergi zilnic, reusesti sa rezisti alea 10 ore, daca dormi zilnic si nu ai conditie fizica, atunci nu pleca. Si in principiu sa ai sapca alba sa nu-ti fiarba creierul, apa cit cuprinde si mincare la fel, sa bei mereu, inainte sa ti se faca sete, altfel lesini, nu rezisti. Maninci din mers, batoane sau sanduich, din cind in cind, altfel, fara hidratare si mincare constant, nu faci multe ore si urmatoarele zile esti rupt, nu-ti mai arde de distractie. Trebuie sa ai camere de rezerva, pompa, scule, lant de rezerva, spite de rezerva, si cabluri de frine. Fara, te poti astepta oricind sa continui pe jos.

| sorin a răspuns:

Chiar atat de mult iti doresti sa ajungi in vama incat pleci si cu bicicleta laughing? E periculos acum cu caldura asta nu iti recomand.