Poti sa vizitezi orasul Cnosos din Insula Creta( cel mai vechi ora si Europa)
mai mult de atat nu stiu ca nu am fost acolo
Poti vizita ruine(daca mai sunt), muzee, parcuri... locuri care se pot vizita si in Romania.
Poti vizita capitala Atena,Partenonul,gradina zooligica Attika din Atena,manastirile din Meteora,muzeul Thirei preistorice,oracolul din Dodona,palatul din Knossos,Turnul Alb - Lefkos Pyrgos,Templul lui Poseidon in Sounion,Templul lui Hefaistos,Statuia lui Zeus din Olimpia, Bassai - Templul lui Apollo Epikourios, etc.Sunt foarte multe obiective turistice interesante ce merita vizitate.
Toti iti zic ce poti vizita dand un simplu search pe Google.eu o sa-ti zic ce am vazut si chiar se merita.in primul rand eu am stat in Paralia Katerini, o statiune superba, nota 20. oameni ok,plaja super, apa calma, ospitalitatea e la ea acasa. apoi am vizitat Muntele Athos, orasul Pantelimon, cel vechi si cel nou, cu cetatea superba(in traducere la noi, nu mai stiu cum suna la ei), Meteora si ceva Biserica intr-un munte foarte frumoasa.nu mai stiu cum se chema.dar oricum, daca mergi printr-o firma specializata si au si un ghid bun, va fi o vacanta de neuitat