| death a întrebat:

De ce au hotelurile de la munte piscine, terenuri de tenis, discoteci şi alte minuni pe care le găseşti oriunde, în condiţiile în care de munte nu te poţi bucura decât înfruntându-l, fiind în natură şi detaşându-te de luxul ăla caracteristic marilor oraşe sau staţiunilor de pe litoral?

Răspuns Câştigător
| ammodytes a răspuns:

In primul rand pentru ca este comercial si pentru ca unii turisti sunt prea comozi...in sensul ca nu ar putea sta la munte doar pentru a admira si a se bucura de frumusetile naturii ci le trebuie astfel de distractii... Iar in plus observ ca mai nou si in astfel de excursii unele domnite nu se pot lipsi de machiaj (sau mai bine zis tencuiala) si de toculete...sincer mi se pare penibil...nu zic ca nu trebuie sa te arnajezi... dar parca totusi... unele chestii nu isi au rostul aici.
Eu cand merg la munte merg sa ma debarasez de toate problemele cotidiene si sa ma relaxez admirand natura si descoperind lucruri frumoase...
Cred ca au ramas putini oameni care sa se bucure de o iesire la munte cu cortul si rucsacul in spinare, din pacate sad

6 răspunsuri:
| turist a răspuns:

Ammodites are perfecta dreptate!
Mie imi prinde bine piscina la munte pentru ca am un copil care prefera (sper ca de-ocamdata) balaceala in loc de drumetii! As mai fi incantata daca hotelurile ar avea lacuri pentru pescuit...

| diiiiiannnnaa a răspuns:

Iti zic eu de ce, pentru fite happy si pentru cei cu banihee hee :p La munte vin foarte multi turisti cu fite care vor sa petreaca o vacanta in lux, nu in natura raind k cu frica k ii papa ursuhee hee :d

| livia_6314 a răspuns:

Draga, death, unele persoane sunt mai "de provincie"si vor piscina si baruri" la munte.Aceste persoane sunt oameni "tineri(adolescenti)" Sa sti ca ai punctat foarte bine cu intrebarea aceasta.
Persoanele care construiesc acele cabane vor "banii". Si ca sa ii primeasca trebuie sa fie "lux", deoarece majoritatea oamenilor vor piscina si banii.

Dar nu trebuie bagate in seama. Ei sunt ei, eu sunt eu, tu esti TU!
happySper ca ti-am fost de ajutor!

| noname_1116 a răspuns:

E mai fain asa tongue

| alexxa a răspuns:

Asa cred ei k pot atrage turistii... mie mi se pae o mare tampeniechatterbox

| alexnico a răspuns:

Raspunsul cred ca este... ca sa atraga clientii

Întrebări similare