anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce merge lumea la mare in Bulgaria?

14 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fiindca e mai ieftin, serviciile sunt mai bune, personalul mai amabil, statiunile mai curate.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Pentru ca statiunile sunt mai curate, serviciile sunt ireprosabile si ce e mai important e mai ieftin ca la noi.

lolita
| lolita a răspuns:

Eu nu merg laughing Romania ne satura si pe noi cu lipsurile ei.

auran
| auran a răspuns:

Pt ca stiu sa se comporte cu turistii, angajatii iti zambesc si sunt serviabili, exista spectacole pentru copii, serviciile sunt bune (cazare si masa) si nu in ultimul rand preturile avantajoase, ca sa nu mai vorbesc de curatenia plajelor (care se murdaresc cand vin romanii - dar chiar si asa tot au grija ca dimineata sa nu mai existe gunoaie, bine mai putin mucurile de tigara care nu pot sta si ei toata seara cu fundul in sus sa le culeaga)

| alexam a răspuns:

PENTRU CA AU SERVICII BUNE, mancare proaspata, distractie, si din astea... Am vandut 3 ani si ceva Bulgaria, si era fain! Oamenii veneau foarte multumiti de acolo, relaxati, incantai! Bulgarii sunt mult mai saraci ca noi, dar au fost in stare sa ii atraga pe nemti care au investit la ei, si i-au invatat cum se face treaba! happy Numai sa nu mergi cu vreo masina lucitoare, ca e posibil sa ti-o ia bulgarii, sunt amatori la capitolul asta. Vacanta frumoasa oriunde ai merge!

| NimeniCuActe a răspuns:

Pentru ca e mai rentabil, mai frumos, nu "este" cocalari, pitipoance si nu auzi manelehappy... Plaja se afla intr-un alt stadiu de ingrijire la ei, iar de hoteluri no comment pe langa a noastre. Ei chiar is pretuiesc litoralul. Noi avem si Delta si litoral si ni se rupe de elehappy... Iar la bulgari nu e Udrea "sefa" de la turismhappy

RaduCiocan
| RaduCiocan a răspuns:

Pentru ca la aceiasi bani poti sta la 4 stele all inclusive, iar rezervarea o poti face si in ultim minut. Alt avantaj ar fi proximitatea, nu este foarte departe de litoralul romanesc. Serviciile de asemenea sunt mult mai bune decat la noi.
Cu toate ca tot la aproximativ aceiasi bani daca se rezerva cu cateva luni inainte ai putea gasi oferte pe orice litoral din Europa.

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Pentru ca ei au "descoperit" notiunea de all inclusive, cu mult inaintea noastra. Si chiar incearca sa se respecte aceasta notiune. Pe urma, n-ai sa vezi cersetori, caini comunitari, etc.

| mihaela_5361 a răspuns:

Se spune ca serviciile sunt mult mai bune, preturi exceptionale, distractie pe masura... dar si publicitatea ii ajuta. Stiu sa se vinda!

| naty_3185 a răspuns:

Pentru kpreturile sunt acceptabile, iar apa este curata si limpede, cristalina!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca, probabil, s-a saturat de mica in Romania

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Subscriu pentru brigaela

| anonymus12345 a răspuns:

Ieftineala yawn

| eb4ever a răspuns:

Este o zona mai curata si poate chiar mai frumoasa ca la noi! a si unii cred ca s-au plictisit de litoralul nostru asa ca prefera sa plece...