Iasi (orasul in care m-am nascut si in care locuiesc), Sighisoara (superba cetatea medieval, am vazut-o de zeci de ori si tot nu am reusit sa ma plictisesc de ea), Targu Neamt (pentru Cetatea Neamtului, care e fascinanta), Brasov, Sibiu, Targu Mures etc
Nu ma intereseaza linkuri, voiam sa vad parerea personala a fiecaruia. A ta ma interesa, nu un articol de pe internet.
Pai aia-i parerea mea. Eu sunt din zona. Dar voiam sa vezi ceva aproape oficial ca argument.
Eu n-am vizitat Romania, dar cred ca fiecare oras are frumusetea lui, eu ador castellon, stuttgart
In ordine
Brasov - tot orasul e superb
Sibiu
Sighisoara
Alba Iulia - catatea nou renovata o bijuterie
Iasi
Cluj
Bucuresti
Sunt multe orase. Chiar foarte multe. Dar, cam orice oras merita vizitat. Fiecare are partea sa de istorie.
Desigur, clasicul Bucuresti, oricine vrea sa il viziteze... Brasovul, Iasul, Sibiul (Podul Minciunilor, chiar am spus o minciuna acolo) , Timisoara ( aici m-am cam plictisit) este destul de frumos, mult de mers, batrana Bega.
Si va invit sa veniti si in orasul meu natal Targu Jiu, sa vedeti operele lui Brancusi , si desigur poate treceti si pe la mine ( asa ca o mica gluma, sper sa nu fie deranjanta). Acum depinde de fiecare, cum vede orasele
Da, Timisoara e chiar plictisitoare Muzeul satului are vreo 2 cladiri, Muzeul Banatului e in renovare de pe la 1600, Gradina zoologica e de fapt o mica ferma, Catedrala o vezi in 5 minute si cam asta e tot
Esti din Timisoara?
Heiii,gorjene...mereu ma ratacesc in Tg-Jiu Eu sunt din Petrosani)
Sincer si eu m-am pierdut cand eram mic, dar shhh
Petrosani? Ce frumos. Mereu trec pe acolo, adica... cred ca 1 la 3 saptamani minim.
Nu mai spun la nimeni
De cand s-a reparat defileul cat de cat fac si eu drumuri dese pe acolo..hmm,dar inca tot nu m-am prins cum sta treaba.stiu cum ajung la mall, in parc si la strandul de pe insula))
A, pai da, numai marginile
Trebuie sa vi pe strada mea, unde am atatea amintiri, pe la liceul unde, numai cand imi aduc aminte la cat de mult am ras in el, ma face sa fi ramas mereu acolo. In fine.
Poate o sa iti arat imprejurimile odata
Saptamana viitoare scap de aici si ma intorc acasa.
Tu esti la liceu acolo nu?
Sunt la facultate aici
Sunt olecutica mai batrana decat credeai
Dar pe tine ce te aduce pe aici?
Multi inainte, presupun
Eu sunt la facultate in Timisoara, si cum altfel decat prin Petrosani sa ajung acolo
Dar bine, tatal meu a locui in Petrosani si stie pe acolo, cumva sunt familiar si cu locul ala si pe langa asta mai trecem si pe acolo.
Si cum e la facultate?
Multumesc la fel! oricum m-am uitat acum si sunt doar cu aproape 5 luni mai batrana decat tine
Dai un suc cand mai treci pe aici
Hmm, pai e cam naspa.Numai ce am terminat cu prima sesiune si am ramas cu impresia ca nici nu ne-au fost corectate lucrarile..am primit note pe..nu stiu pe ce
Ce facultate faci?
Daca vrei joi ma astepti in statie unde opreste autocarul
Eu nu stiu cum am trecut de prima sesiune fara restante
Urmez Electronica si Telecomunicatii.
Ma crezi ca nu stiu unde opreste autocarul?
Si depinde si de ora, programul meu e mereu haotic scoala, munca, sala
Felicitari, nici eu nu am restante)
Nu stii unde opreste? In autogata acolo... oh. Pai daca in Petrosani nu stii, dar aminte in Tg-Jiu
De obicei seara pe la 21 ajunge pe acolo.
Si nu mai zice scoala, nu imi place sa imi mai spuna, cel putin mie asa
nu am mers niciodata ca sa stiu.
Nici mie nu imi place cum suna scoala dar e mai rapid de scris asa
Asa tarziu? pai la cat pleaca de acolo? valeu, pai tu ajungi noapte in Tg Jiu
Pe la 22 ajung in Tg-Jiu.
Plec de aici pe la patru jumate , si asa... ce sa fac si acasa
Iași.
E cel mai curat oraș pe care l-am văzut în viața mea
Cluj, de asemenea, un oraș foarte frumos. Și oameni faini.
Am auzit, chiar imi doresc sa le vizitez pe astea 2 in vara aceasta + Suceava. Tu de unde esti?
Să le vizitezi, chiar merită.
Sunt din Bistrița. Tu?
Drobeta Turnu Severin.
Uuu, frumos.
Aveam vreo două prietene de pe acolo
Buna din nou
Nu stiu daca ma mai stii, dar mi-ai raspuns la cateva intrebari.Multumesc!
Acum...Bucuresti,Iasi,Brasov,Sibiu,Timisoara,Brasov...Dar cred ca toate sunt frumoase!
A18ndr întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LondonezuCristi întreabă: