Poi dk si pe bubu si pe nony ii anuntati ca pleaca pe o insula, presupun ca e aceeasi insula nu?
dci sunteti niste norocosi, luati 6 lucruri cu voi si le folositi la comun
@alexdop21 ai zis ca oricat de mari si oricat de ciudate. Se pot muta si case. Ca sa-mi fac una acolo mi-ar trebui prea multe materiale + cel mai important ar trebui sa ma pricep.
L-as lua pe prietenul meu... dar daca nu e vb despre persoane...laptop-ul daca as avea priza pe insula...hainele ...si foarte multa mancare...
Http://www.military-test.ro/......_5924.html cel mai bun cutit de supravietuire se transforma in sulita.
www.military-test.ro sa nu-ti uiti prietena :)
Eu mi-as multe haine care mi-ar fi ca perna, plapuma, patsi de imbracat pentru 3 ani, mancarept 3 ani si un laptop care imi vor oferi informatii pentru supravietuire pe o insula pustie (laptop-ul merge fara priza si cu internet)
Cutit, topor, bricheta ar fi de ajuns sa supravietuiesc dar nu ar strica un laptop un mp3 un telefon niste haine si de ce nu si o gagica sa nu ma plictisesc bine ar fi bine nu?
Tinand seama ca e de stat doar trei ani si ca au raspuns destui cat sa facem o mica comunitate pe insula respectiva, as lua doar bani la mine, cumpar voturi si ajung primar, dau nume insulei "Sectorul 5" si sa vezi trai nenica, n-am vazut primar sa o duca rau. Totusi as lua si o biblie, sa nu pacatuim cam des si din interes.
dragutzik19 întreabă:
LondonezuCristi întreabă: