anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu sunt din Brasov si imi plac foarte mult orasul si imprejurimile. Ce experiente placute aveti in acest oras? Cine mai e de aici?

Răspuns Câştigător
| hugin a răspuns:

Nu sunt din Bv.Mergeam odata in Piatra Craiului si am stat o noapte in Bv. In noaptea aia am urcat pana sus pe Tampa pe jos si cam de-a dreptu. Privelistea de sus spre Brasov noaptea e minunata.happy

8 răspunsuri:
| claudiarebecca a răspuns:

I'm from bv. si am avut o multime de experiente placute tongue

| andreutz a răspuns:

Cel mai mult la voi mi-a placut tunelul groazei...sau ceva de ganu, nu retin exact cum se cheama...

| cotzobel a răspuns:

Mie cel mai ciudat loc mi s. a parut strada Sforii...gangul ala ingust unde incape numai o perslaughing.

| airlinestravel a răspuns:

Zona Brasovului e cea mai dezvoltata zona turistica. Insa in scurt timp cred ca privirele turistilor se vor orienta spre alte zone gen: maramures, delta dunarii, zona moldovei etc.

| miriam a răspuns:

Sunt din Brasov, doar ca ultimii 7 ani l-am vazut doar o data pe an, pentru mine si simplu fapt ca ma plimb pe o strada a acestui oras ma face fericita... poate distanta din acesti ani. Experiente? sunt multe tinand cont ca acolo m-am nascut.

| Misterious a răspuns:

Si eu sunt din Brasov...nu stiu orasul asta are ceva ce te face sa te tot intorci...are multa verdeata ...ma refer mai la maginea orasului da e bine si asa. poti sa te plimbi in voi e peste tot.Cluburi pentru tineri din ce in ce mai bune... avem si echipa de fotbal in liga 1, avem Poiana, Predealul langa.Branul.si multi merg la Biserica Neagra. mie sa imi fie rusine brasoveanca si n-am fost de loc.sa nu mai zic de dansurile zonei... m-am muta in alt oras. dar tot la Brasov m-as intoarce big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi se pare superb faptul ca poti sa cunosti ursi laughing))

| Zâmbărici a răspuns:

Eu sunt din brasov.....si totul este frumos aici