Pentru majoritatea oamenilor daca nu ai multe stele pe booking locul automat nu este bine cotat
Stele sunt pentru unitatile de cazare tu ne-ai intrebat asa general pentru locatii
Apropo am auzit ca Violleta2022 a fost suspendata/ a ajuns utilizator avertizat! Oare de ce?
Scrie la ea utilizator avertizat Ai raportat cumva vreun răspuns de al ei?
Am raportat mii, doar ca acum cateva luni m-am oprit.
Nu ma așteptam ca ea sa ajungă utilizator avertizat? S-a mai întâmplat? Oare de ce a ajuns?
Probabil pentru ca jigneste pe toata lumea
Eu aș fi vrut să raportez, dar nu puteam că mă blocase...
Booking nu are legătură cu stațiunile. Poate google, dar nici asta nu e relevant...
Să le luăm pe rând:
- Sovata: cochetă, bine întreținută, e ok și iarna (inclusiv două pârtii de schi!) și vara. Detalii ai mai sus.
- Felix: s-a înnoit mult în ultimii ani. Dar da, aici nu ai mare lucru de făcut în afara hotelului și a bazei de tratament. Dar așa cum s-a spus deja, Oradea e la doi pași și ai multe de vizitat și făcut aici.
- Herculane: multe hoteluri și clădiri istorice lăsate de izbeliște. Dar și vile și hoteluri noi / modernizate. Dar cel mai frumos aici este cadrul natural, poți face excursii pe munte sau în apropiere, zona e superbă.
Mie imi plac Baile Herculane, Vatra Dornei, Slanic Moldova, Sovata, Sangeorz Bai si Borsec.
Sovata, doar statiunea nu si orasul unde stau localnicii, e destul de intinsa. Vilele raspandite prin padure. Ai trasee turistice de vizitare. Sunt mai multe lacuri, nu doar Ursu. Apoi, muntele de sare, observatorul, etc. Poti ajunge usor si la Praid unde e rezervatia "Canionul de sare". Vazut, placut.
Felix, doar hoteluri intr-un spatiu restrans. Te plimbi mai mult prin hoteluri, unde sunt si bazele de tratament decat pe afara. Afara ai bazinul si numai plaja. Avantaj, Oradea aproape cu curse de autobuz gen maxi-taxi destul de dese.
Herculane, nu am fost dar imi spun cunoscutii ca este o ruina totala.
Au! Violeta avertizata? De ce?
In dreptul altora scrie motivul, nu si la ea.
Nu pot sa spun ca mi-e draga, dar nu o fi o razbunare ca a ajuns iar pe locul 1?
Sunt altii care dau constant raspunsuri proaste, injurioase, si nu patesc nimic.
Apropo, pe care "admina" o cunoaste? Nu s-a schimbat adminul?
Silvana2487 întreabă:
AfloareiMihai întreabă: