| Tabita_Fratila_1966 a întrebat:

Exista o plaja privata pentru familii, care interzice topless-ul? Va rog raspundeti daca vedeti postarea asta.

16 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

M-am nascut si locuiesc pe litoral, insa niciodata nu am auzit de asa ceva. Nu exista.

Răspuns utilizator avertizat
| TrăieşteClipa a răspuns:

Doar un obsedat sexual ar vrea interzicerea topless-ului.
Astia vad sani si cand se uita la fructe la piata.
In Siria baloanele sunt interzise deoarece idiotii isi imagineaza sani.

| wolfshadow9996 a răspuns:

Nu există aşa ceva, doamnă! Vă asigur că copiii sunt sătui de sâni pentru că sunt pline rețelele de socializare dar şi pentru că există Google. Eu zic că sunteți puțin cam prea protectivă. happy

| Tabita_Fratila_1966 explică (pentru wolfshadow9996):

E vorba de decență.

| wolfshadow9996 a răspuns (pentru Tabita_Fratila_1966):

La urma urmei... sunt decât sâni! Adică este o parte a corpului uman despre care dacă nu mă înșel se și studiază în clasa a VII-a la gimnaziu. Cât timp nu se face nude eu zic că este ok. big grin

| Tabita_Fratila_1966 explică:

Nu am spus ca nu sunt în occident plaje toples dar private, doamna Greta nu mai insistati cu dovezi (auzite). Mulțumesc.

| cristicretu a răspuns:

Dacă alegeți o plaja mai mica sunt toate șansele sa nu vedeți pe nimeni făcând toples, dar unde sunt plaje mai mari cu un număr mare de turiști va garantez ca nu se poate sa nu vedeți sau sa interzică cineva asta. Spre exemplu în Grecia sunt niște plaje superbe și aveți șansă să nu vedeți femei făcând toples, dar nu garantez