Eu am fost in Bosnia Herzgovina- la Medjugorge
In Austria- la Viena, am noroc ca am o amica care sta acolo;
In drumul meu am trecut si prin Ungaria-Budapesta am reusit sa ma pierd de pe autostrada am stat cam jumatate de ora sa reusesc sa gasesc din nou autostrada, dar este frumoasa seara;
Si Italia, unde sunt parintii mei si am avut ocazia sa vizitez o mare parte din aceasta tara.
Imi doresc foarte mult sa ajung in Egipt pentru ca sunt fascinata de piramide Mai am cateva tari pe care doresc sa le vizitez si sper sa mi se ofere ocazia sa fac acest lucru.
Am colindat prin cateva si a fost destul de frumos sau mai bine zis mai frumos ca si in Romania. unde as vrea sa merg? Nu am o tara anume pe care imi doaresc neaparat sa o vizitez, mi-ar face placere sa vad oricare tara din lume.
Am fost in ungaria austria germania si danemarca... cel mai mult mi-a placut in danemarca a fost de vis...
Toate tarile sunt frumoase daca ai cultura si imaginatie.Eu retin o tara prin prisma marilor muzee pe care le detine.De exemplu, Germania cu muzeele Zvinger si Pergamon din Dresda si Berlin, Rusia cu muzeele di n Sankt Petersburg(Ermitaj) si Moscova(Galeria Tretiakov). Admir modul in care tarile mici transforma curiozitatile naturii in obiective turistice de mare interes.De exemplu, in Cehia am vizitat o pestera in care o parte din drum il parcurgi cu barca, totul fiind iluminat feeric(Pestera Muierii de la noi este de fapt de zece ori mai frumoasa), in Polonia o salina foarte veche in care Hitler a construit si avioane de lupta are muzee, capele si chiar un oficiu postal pretuit de filatelisti. Orice iesire in strainatate te face sa uiti de tine. Mira
Eu am ajuns doar in Italia si in Anglia. in Londra mi-a placut cel mai mult, daca as putea, as repeta experienta. In rest, mi-ar placea sa ajung in China, Egipt, Japonia si ceva mai multe orase din SUA.
Pt bro:pacat, s-a luat premiul cel mare, urmatorul vei fi tu si vei avea parte si de vacante, eu am fost in spania, iar intr-un weekend am fost in andorra unde am avut ocazia sa vad muntii pirinei si multe locuri frumoase, mi-as dori insa sa petrec o vacanta in suedia
America, Germania, Austria, Belgia, Italia, Grecia, Ungaria, Olanda, Turcia. Turistic prefer Grecia si Italia. Coplesitor prin tot este America. Mi-as dori Japonia dar...
Am fost pana acum in Ungaria, Serbia, Austria, Elvetia, Germania, Franta, Luxemburg, Canada si Mexic. Cel mai mult mi-a placut peisajul din Innsbruck, atmosfera din Paris, vinul din Reims, mall-urile din Munchen si tequila in Mexic.
Pana la sfarsitul anului o sa mai merg sigur la Amsterdam, Londra si, s-ar putea, Dubai si Barcelona.
Imi doresc foarte mult sa vizitez tarile din Scandinavia si cele mai importante orase din SUA. Dar asta de abia peste cativa ani...
Am fost in Germania, unde am stat cateva luni bune si anul trecut am facut pastele in CORFU, unde mi-a placut foarte mult. Mi-as dori sa merg in Spania.
Am fost si eu in cateva, dar cel mai mult mi-a placut Portugalia, nota 10+. si mi-a mai placut Italia... cred ca peste tot e frumos daca ai destul pe "plastic"
mi-as dori (de mult timp) sa merg in Cuba, mi-a povestit un prieten care a fost, ca e super, si sunt tare curios... dar nu cu avionul, ca am rau de inaltime
Am fost in Grecia si in Japonia... cel mai frumos a fost in Japonia... mi-as dori sa merg in Franta... tu pe unde ai fost?
Sunshine n-am fost pe nicaieri. Poate daca s-ar intimpla un miracol si as cistiga la loterie, atunci as cutreiera intreaga lume. Sansele insa sint infime si atunci ma rezum la net. Am intrat pe diferite pagini unde am vazut fotografii puse de altii, cu locurile pe unde au fost. Macar asa sa nu ramin prost si sa vad si eu locuri frumoase. In special am "cutreierat" prin Japonia. Mereu mi s-a parut fascinanta tara asta. De multe ori m-am gindit sa-mi amenajez camera in stil japonez. Of, mereu am fost un visator
Am fost in Ungaria, Budapesta, si mi-a placut foarte mult.Cultura,civilizatie,curatenie,frumos.Am fost in Austria, dar doar in trecere, unde am vazut de pe autostrada un lac frumos, la care am coborat pentru studiere si am ramas muta de albastrul lui, de acea apa incredibil de curata.In Austria parca si iarba se bucura ce creste, avea un verde superb.Parca totul era pictat.Destinatia era Italia, unde am ramas muta(spre bucuria iubitului eu) de Venetia, un oras incredibil, la care m-as intoarce mereu.Am fost si in San Marino, unde am urcat in cetatea statului si de unde aveam o priveliste mirifica spre mare...Si am mai vizitat si Romania, cu minunatul Tranfagarasan, Peles, Curtea de Arges, Bucuresti, Sibiu, Cluj, Arad, Oradea, Borsec, Brasov, am vazut si Castelul Corvinilor, am vizitat si Maramuresul...Venetia mi-a luat inima, totusi
Nikaieri. ah prin baie-sufragerie-camara-gradina din spate.la munk si prin tramvai.interesant nevoie mare
In Grecia, in FrANTA, Egipt, Ungaria, Austria, Germania...si toate au ceva frumos si special... urmeaza Olanda, Italia, Spania, si tot ce se poate:d