Eu as vrea sa vad toata lumea.imi place sa calatoresc si... chiar mi-ar placea sa vad toooooata lumea da` pe criza asta... m`as rezuma la america.sa`mi traiesc amricanDRIMul
Pai sa vedem:Berlin,Budapesta,Paris,Munchen,Madrid, Alicante, Cairo si nu in ultimul rand:New york.Aici am fost dar la intrebarea unde as vrea sa merg ar fi cam asa:Venetia, Las Vegas, Moscova si nu mai stiu...
Grecia! deoarece am mai fost si mi-a placut la nebunie! sunt niste peisaje grozave, muzee, Acropole, complexul olimpic, insule, cluburi, etc...
Grecia, vara indoiala. Ai de toate, cultura(e natia care a inventato!) si night life, au plaje si cluburi super
In franta-paris------------------>>>deoarece cunosc mai multe despre acesta tara-oras si multe locuri mau fascinat...e super acolo, daca as avea posibilitatea acela ar fi primul loc unde as vrea sa plec
In Japonia pentru ca e super tare si de acolo provin animeurile mai ales Naruto si pentru ca imi place limba japoneza
Eu as vrea sa vad Grecia. Este un oras foarte frumos si antic dar si foarte modern in acelasi timp!