De ce nu flosesti aplicatii speciale si ne pui sa iti cautam?
airbnb, booking, lastminute, etc
Pentru ca aș fi vrut o locație unde cineva a mai fost, e sigură și o recomandă.Nu era cazul să răspunzi rautacios, decât sa zici ceva urat, mai bine taci.Ca nu te am pus pe tine în mod special sa cauți și pe cineva care e dornic sa ajute și care considera ca nu depune un efort maxim sa dea un sfat cuiva.
Știi că fix asta e rolul acelor aplicații nu? Sa vezi ce reviews și note le dau ceilalți care chiar au fost cazați acolo.
Bun, am inteles! Și ca ce mai exista aplicația asta cu toate categoriile ei de întrebări daca eu nu am voie sa va cee careva sfaturi aici în legătură cu cazarea? nu înțeleg ce va deranjeaza asa de tare.E stric problema mea de unde vreau sa ma informez.Nu vrei sa ma ajuți, nu ma ajuta, dar nu mai comenta in plus ca sa faci omul sa se simta aiurea. Tare rai mai sunt oameni, decat sa zici ceva care ar putea deranja mai bine taci părerea mea.
Cum adica nu vreau sa te ajuta.
Ti-am zis exact unde sa cauti ce ai tu nevoie.
Ce faci tu mai departe cu informatia oferita de mine tine de tine.
Apoi te-am ajutat si a doua oara cand ti-am spus ca aplicatiile alea fac si fac foarte bine fix ce ai tu nevoie.
Dar tu incapatanat si incapatanat vrei niste informatii de pe un forum unde posibil sa dai peste 1-2 care te pot ajuta fix pe domeniul pe care ai tu nevoie si nu ai nicio certitudine ca oamenii zic o informatie corecta...
"Tare rai mai sunt oameni, decat sa zici ceva care ar putea deranja mai bine taci părerea mea."
Mie imi pare ca oamenii sunt prosti de fapt pe langa rai. Ca li se zice unde gasesc ce au nevoie dar ei iti sar la gat cand ii ajuti.
Dacă știai să te exprimi, căci ești deștept tare tu, proasta eu...scuză mă pe mine cu siguranță nu interpretam greșit. Puteai sa zici doar :,, Sfatul meu e să intri pe un site specializat, cu siguranță vei găsi ce cauti"? era total altceva
"în 10 Iulie | suntserios a răspuns:
Pe airbnb ai sa gasesti apartamente cate vrei"
Ce era greu de inteles de aici?