Daca iti rezervi din timp un bilet dus intors la Wizz air spre exemplu te ajunge cam 200-250euro de persoana.
Cu masina e rentabil doar daca sunteti macar 4 persoane, dar e un drum lung si obositor, benzina e scumpa la care se aduga o groaza de taxe. Cu autocarul nu am idee, probabil mai ieftin decat cu avionul.
Anglia e o tara f f scump. Un bilet liber pe o zi pe miloacele de transport costa cam 9lire adica vreo 50ron si repet doar pe o zi. Daca stai o saptamana dai vreo 300-400 ron doar pe transportul in comun. Sa nu mai zici daca vrei sa vizitezi te ajunge cam 20lire o intrare la muzeu / obiectiv turistic. Daca vrei sa vezi macar 5 obiective se mai duc vreo 500 ron.
Eu aproximez ca ai nevoie de vreo 1500-2000 ron pentru o vacanta de 7 zile acolo
Daca rezervi biletele la avion din timp poate sa te coste foarte putin... E logic ca, cu autocarul te va costa mai putin dar n-o sa poti sa dormi si o sa te chinui. Sfatul meu e sa rezervi un zbor de pe acum pentru ca o sa prinzi preturi foarte bune!
Chxelena întreabă: