La Ef. Nord, hotelul Minerva. Sunt mai multe, la asta am stat cu familia mea si nu au fost probleme.
Sunt multe pensiuni care oferă condiții foarte bune la prețuri rezonabile, în special în partea sudică a litoralului nostru. Sunt și ceva hoteluri OK, dar prețul e ceva mai mare. Și nu te lasă nici să faci grătar în spate!
Avand 14 ani, nu prea cred ca ai cum sa te cazezi intr-un hotel.Iti trebuiesc macar 18 primaveri!
Cu parintii, nici-o problema!
Inchiriaza o garsoniera, e mai ieftin decat la hotel, ai acces la bucatarie, e ok. Poti incerca sa stai la gazda unde e mult mai ieftin inchirierea unei garsoniere. Camerele sunt pe principiul vazut-placut, daca nu-ti convine pleci si cauti alta, oferta e mare. Si aici ai acces la bucatarie cu frigider si aragaz, unde-ti poti face ceva de mancare., dar de multe ori baia trebuie s-o imparti cu mai multe persoane.Alta varianta e cu cortul, e fain mai ales cand esti tanar. Locurile de campare apa curenta, dusuri cu apa calda, te poti conecta la curent. Alegerea iti apartine, in functie de ce-ti doresti si de bani disponibili.
La hotel minerva era dus ca lumea, ca am auzit ca de chiuveta era pus un furtun si faceai dus pe jos
Anisia3322 întreabă:
Norvegia22 întreabă: