Bran e probabil unul din locurile mele preferate din Romania si as alege oricand sa ma reintorc acolo. Magazine nu prea sunt sute de mii, dar au o artera de unde poti sa gasesti de toate fara grija. Cel mai important e ca au o gramada de produse cu specific: branze, siropuri, alcool etc. De vizitat acolo in afara de castel sunt muntii, au o gramada de trasee usoare, la fel si satele din zona, au privelisti superbe. Este aproape si Rasnovul unde este o cetate mult mai faina decat castelul Bran (dupa parerea mea). Nu-i "ca la tara" si nici n-ai cum sa te simti ca la tara acolo. Sunt o gramada de turisti straini si oameni de treaba la orice pensiune.
E liniste, multa verdeata se merita a merge.
E frumos, du-te si nu vei regreta!
Sunt magazine? E la tara? Asta conteaza?
Nuuu, nu ai nimic de vizitat, decat tot Piatra Craiului, Cheile Gradistei, Zarnesti, Cetatea Rasnov, dar vezi ca e mare bai, nu e magazine...
Pentru mine conteazaConteaza daca sunt magazine, cluburi etcNu vreau sa ma duc undeva 10 zile in care sa nu am ce cumpara sau unde sa ma distrez
Ti-am dat locuri unde sa te distrezi, o gramada! Ce poate fi mai frumos de cat sa tai sus pe munte la un foc de tabara, o bere, o chitara si niste prieteni?
Iti mai trebuie cluburi? Eu m-am saturat de ele! Bine, eu traiesc un bucale!
Si eu tot in Bucuresti stau
Frumos asa