Ai ce vedea.Iti trebuie minim o saptamana ca sa poti vizita in fuga cam tot ce e pe acolo. Legat de picnic, atata timp cat nu faci gratar ai mii de locuri cu astfel de destinatie.vezi ca in majoritatea locurilor este 10 euro taxa.
Eu am fost la Viena chiar in aprilie si sunt multe de vizitat. Daca iti place cumparaturile poti sa mergi la Pandorf, insa nu prea e cine stie ce. Eu am vizitat catedrala sfantul Stefan, casa lui mozart (merita vazuta ) si sa faci o plimbare sa vezi palatul schonbrunn ( eu am fost de 2 ori la viena si nu l-am vizitat pentru ca o data era inchis si altadata nu am avut timp, deci ar trebui sa il vizitezi), opera, muzeul de istorie. De asemenea nu are trebui sa ratezi o croaziera pe Dunare. Sper ca te-am ajutat si iti urez distractie placuta! Funda te rog?
Este frumos, dragut merita sa mergi si exista locuri unde sa faci picnicuri cu o prajitura cava( fara gratar ca primesti amenda) distractie placuta
In fiecare vara opream cate 2 nopti in Viena in drum spre alte destinatii si sunt o multime de parcuri aproape la toate obiectivele turistice gasesti cate un squar enorm cu banci unde oamenii stau citesc o carte.Cafenele destule intime unde poti sa stai, full de magazine pe Marie Hilferstrasse (sau cum se scrie), parcul de distractii Prater etc