Am fost o saptamana in Malta, iar apoi 3 zile la Budapesta ca sa merg la Hungaroring la Formula 1.
PS: Aveti grija cei care mergeti in Grecia --> http://www.adevarul.ro/......69252.html
Mi-am dorit sa vad Grecia si anul acesta am reusit sa merg intr-o vacanta de 7 zile la Marea Egee. Am vizitat o parte din Grecia si Atena. Chiar ca este curat, civilizat, marea excelenta, serviciile ireprosabile si nu este foarte scump.
Am fost la mare dar 4 zile, nu mi mult. trebuia sa fac un "city break" () la cluj dar nu s-a mai putut (=nu am mai avut bani la momentul respectiv)
Am fost in Bulgaria la Balcic, urmeaza pe la inceputul lui septembrie o vacanta la Vatra Dornei.
Eu acum va scriu din hoboken new jersey si maine plec la un parc de distractii aa si as vi vrut sa merg in septembrie in egipt.
Eyo am fost in Grecia...si uite ca n`am fost atacata de teroristi...:0am fost si la Muntele Athos. si am fost in Norvegia
Decocamdata nicaieri, dar plec in septembrie in Egipt. As fi vrut sa dau o tura pe la mare.
Buna eu una sunt inca in spania in vacanta am venit la parinti mei si la prietenul meu.