Furnica - 90 de zile;
pescarus - 30 de ani;
testoasa - depinde ce fel de testoasa. unele traiesc si cateva sute de ani.;
camila - 30 de ani;
pastravul - 7 ani;
tigrul - 10-15 ani in salbaticie si 15-20 de ani in captivitate;
leul - 15 ani in salbaticie si pana la 30 de an in captivitate;
cangurul - in functie de specie, traiesc 12-15 ani, in captivitate ajung si la 20 de ani. cu cat e mai mica talia speciei, cu atat e mai mica si speranta de viata.;
fluturii - depinde de specie. fluturii mici traiesc cateva zile. fluturele monarh traieste si 1 an.;
albina - regina traieste 2-5 ani, trantorii traiesc 40-50 zile, iar lucratoarele traiesc 1-4 luni.
Vara mea are acelasi caiet de vacanta si ma tot batea la cap cu intrebarile astea.Si are cineva idee cat inseamna un pumn? o.e
Am acelasi caiet de vacanta! da care e faza cu pumnul la durata vietii?
P.S.:Ms pentru albina furnicile cangurii etc etc
Buna! si eu am acest caiet de vacanta. ma pate ajuta cineva? AJUT SI EU CU PLACERE
Am si eu acest caiet si credeti-ma aveam ce sa fac in afara de romana ma rog asta nu cont da ce naiba frate sa-ti dea la clasa a sasea sa lipesti ba dai naiba lool :-P:-P:O:O
Ba eu am avut asa ceva in a cincea dar fratimiu are acum decat cu furnica mersi eunumint
Ba prostilor ea poate a intrebat pentru ca ghid de tururi(cam imposibil dar totusi) daca nu era tema o acuzati degeaba a d*cu n-aveti dovata
Am si eu un caiet de vacanta de clasa a VI-a exact ca voi, daca stie cineva la toate animalele de la exercitiu, raspundeti-mi!
Bai frate si eu am acelasi caiet! e un rahat! imi vine sa il arunc pe foc! are niste intrebari de...
Chxelena întreabă: