Furnica - 90 de zile;
pescarus - 30 de ani;
testoasa - depinde ce fel de testoasa. unele traiesc si cateva sute de ani.;
camila - 30 de ani;
pastravul - 7 ani;
tigrul - 10-15 ani in salbaticie si 15-20 de ani in captivitate;
leul - 15 ani in salbaticie si pana la 30 de an in captivitate;
cangurul - in functie de specie, traiesc 12-15 ani, in captivitate ajung si la 20 de ani. cu cat e mai mica talia speciei, cu atat e mai mica si speranta de viata.;
fluturii - depinde de specie. fluturii mici traiesc cateva zile. fluturele monarh traieste si 1 an.;
albina - regina traieste 2-5 ani, trantorii traiesc 40-50 zile, iar lucratoarele traiesc 1-4 luni.
Buna! si eu am acest caiet de vacanta. ma pate ajuta cineva? AJUT SI EU CU PLACERE
Am acelasi caiet de vacanta! da care e faza cu pumnul la durata vietii?
P.S.:Ms pentru albina furnicile cangurii etc etc
Am si eu un caiet de vacanta de clasa a VI-a exact ca voi, daca stie cineva la toate animalele de la exercitiu, raspundeti-mi!
Ba eu am avut asa ceva in a cincea dar fratimiu are acum decat cu furnica mersi eunumint
Ba prostilor ea poate a intrebat pentru ca ghid de tururi(cam imposibil dar totusi) daca nu era tema o acuzati degeaba a d*cu n-aveti dovata
Bai frate si eu am acelasi caiet! e un rahat! imi vine sa il arunc pe foc! are niste intrebari de...
Am si eu acest caiet si credeti-ma aveam ce sa fac in afara de romana ma rog asta nu cont da ce naiba frate sa-ti dea la clasa a sasea sa lipesti ba dai naiba lool :-P:-P:O:O
Vara mea are acelasi caiet de vacanta si ma tot batea la cap cu intrebarile astea.Si are cineva idee cat inseamna un pumn? o.e