Daca veniti la Iasi, ma ofer sa va fiu ghid si va promit cele mai frumoase povesti si cele mai incantatoare locuri. Fara a mai pune la socoteala un Cotnari pe cinste!
M-ar tenta la Carei sau Darabani daca vreti si voi, bem un suc, schimbam o vorba si apoi o luam usor spre casa
Eu propun sa ne intalnim in fata casei lu user-ul cu spam-ul "e-castig"
Las gluma deoparte, buna idee!
Eu propun altfel:Sa se faca cate o intalanire in orasele cele mai importante respectiv:
-Bucuresti
-ploiesti-
Constanta
-Brasov
-Iasi
-rdeal-
Satu Mare
am spsu nist exemple.
In aceste orase se intalnesc minim 10 useri ai acestui site si vom pune [oze aici.Nu o sa ajungem nciigand sa ne deplasam cu toti la Brasov sau la Iasi, dar amite la Bucuresti,
Este o idee buna aceasta intalnire intre useri. Si daca se poate sa fie undeva in centrul tarii ca sa poata sa vina cati mai multi.
In New York nu vrea nimeni?:) (glumesc)
Poi eu ma gandeam prin centrul tarii.
Probabil Sibiu sau nu stiu sigur.
Important e sa ne intalnim.
E o idee buna, dar eu nu stau in Brasov si nici nu cred ca o sa trec pe acolo vara asta sau toamna asta .
Http://blog.voce.ro/wp-content/uploads/2009/03/centrul-tarii-2.jpg
ca sa fie cat mai corect ar trebui sa fie intalnirea pe langa centrul tarii, nu? Nu de alta, dar din Iasi in Bucuresti sau din Timisoara in Constanta e cam greu de ajuns
Mi-ar place foarte mult in Predeal ca acolo am casa de vacanta insa eu nu pot veni caci ma pregatesc de niste concursuri la mate in vara da poate pot veni.
Ecristinamc, imi place ideea ta Este mult mai simplu asa. Eu as putea ajunge la iasi, buc, sibiu, oriunde dar restul? Pana la urma cred ca ai dreptate si este mai usor realizabila intanlirea
Cadou512 întreabă: