Mi-as dori sa ajung in Centraia Pennsylvania, m-a atras mult povestea orasului care a ars si inca arde in subteran si as vrea sa il vizitez.
Uite aici despre el daca ti-a atras atentia http://ro.wikipedia.org/wiki/Centralia,_Pennsylvania
Seamana mult cu povestea din filmul SilentHill, chiar imi doresc sa vizitez locul ala.
Bună.
Acolo unde îmi permite situația financiară.
Oriunde în lume, mai puțin în zonele cu conflicte militare/terorism/război.
Pa, pa.
Stiu unde NU vreau sa calatoresc:
nu in S.u.a
nu in India
nu in China
nu in Arabia
nu in Africa
nu in Rusia, Pakistan Afganistan, Iran,Irak.
Nu in Anglia.
Tarile de mai sus au polaritatea crescute, se pune accent pe valoarea banului si nu pe valoarea omului.
As vrea sa vizitez:
Tarile nordice (pentru aer,oameni si mentalitate)
Elevetia, Austria,Cehia, Slovenia, Slovacia,Italia,Spania, Portugalia, Linchestien, Andora, Croatia, Albania(aproape toata Eurpa)
Noua Zeelanda
Australia
Japonia.
Singapore si o mare parte a Americii Latine.
Canada.
Cam atat.
Fiecare cu preferințele lui.
Locuri exotice, nu glumă.
Pai da
Prefer ceva mai diferit decat marile orase ale lumii.
Foarte interesant. Poate vei adăuga pe lista ta și Suedia.
Da, chiar mă gândeam.
Buna alegere. Sa stii ca in afara de trupe rock..ca probabil asta e motivul principal. Norvegia, Finlanda si Suedia si chiar Islanda -sunt tari care pun pe primul loc omul-nu banii
Polaritatea este scazuta astfel e foarte greu sa ajungi bogat, si el sa fel de greu sa saracesti.
Au grija de mediul inconjurator, promoveaza cultura foarte mult, muzica de calitate. Protejeaza excelent drepturile omului, sunt foarte educati, foarte scolit, si lista continua.
Eu m-as muta acolo, dar sunt friguros, si in plus iarna nu prea vezi LUMINA zilei cu adevarat-.e un continuu amurg.
Aşa e, nordicii sunt cei mai civilizaţi.
Pe ce va ghidati cand va alegeti tarile? Chiar sunt curios.
Cele mai proaste alegeri sun practic S.u.a, Anglia si Franta.
Daca iti plac hotii,banii, criminalii, cazino-urile, prostitutia, drogurile, si gunoaiele si poluarea -intr-adevar tarile citate de tine sunt o alegere buna
Si in fine cateva muzee, cu: Uitati ce hoti suntem
Vreau să vizitez țările respective pentru atmosfera lor și istorie.
De ce ai vrea să mergi în Lichenstein sau în Andora?
Nu mai zic de Africa, unde te rașchetează canibalii
Du-te unde vrei.
Idem.
India, mi se pare o destinatie foarte misto, daca ar fi sa fac voluntariat ar fi perfect.
Slumdog Milionaire.Ai vazut filmul?
Nu, de ce? Este interesant?
Are vreo 6 premii oscar. Este printre cele mai bune filme pe care le-am vazut vreodata! Este facut in India. TREBUIE sa-l vezi, pana la sfarsit. Te va face sa plangi.
O sa il vad in cateva zile.Ma pasioneaza tot ce e legat de India.Este cumva filmul ala cand fetita aceea este vanduta traficantilor?
Prezinta India asa cum e ea, cu bune, cu rele.Si o poveste emotionanta dintre 2 tineri indieni.E dramatic pana la lacrimi.
O sa-l vad acuma, o sa revin cu o parere, desi starea psihica nu-i permite, ma risc!
Da,dar nu aia e tempa principala.Nu concursul. Ci O lectie de viata
E superb, o adevarata lectie de viata, asa cum ai spus.Ideea principala a filmul este capacitatea unui om care reuseste sa lupte, sa nu se dea invins, oamenii in care nu poti avea incredere, nici in cei ce-i cunosti de o viata. Emotionan si captivan, fiecare intrebare il ucidea caci ascundea un trecut trist, daca recunostea ca a mintit ar fi echivalat cu a spune ca nu a suferit atat.Multumesc,SaveTheNature pentru recomandare.
Uuuu te-ai uitat deja? Foarte perspicace! Ma bucur ca te-ai uitat
Si tu iti cauti de munca? Ce aveti oameni cu Anglia e PRAF!
-praf la mancare
-praf la vreme
-praf la peisaje
-praf la semnal
-e praf in general
Siberia, vreau sa simt frigul care l-a indurat familia mea cu multi ani inainte.Hmm...poate China, nu, nu, stiu, Japonia!
PROASTA alegere. Iti cauti de munca asa-i?
Girly97 întreabă: