@bro, intr-adevar, fiecare tara are cultura ei, este frumos sa decoperi noi culturi, sa descoperi locuri frumoase, oameni noi.chiar si in jungla amazoniana daca mergi, vei descoperi lucruri minunate, asta daca nu te descopera un piton inainte.
Japonia! Ma fascineaza abolut totul la ei... port-ul, bucataria, limba, cultura. Mi-as dori sa pot ajunge acolo si sa stau un an sau doi, sa traiesc printre ei, si sa ajung jucator de GO profesionist Deh... vise...
Numai bine, Shin.
Japonia ! Ma fascineaza abolut totul la ei... port-ul, bucataria, limba, cultura. Mi-as dori sa pot ajunge acolo si sa stau un an sau doi, sa traiesc printre ei, si sa ajung jucator de GO profesionist Deh... vise...
Numai bine, Shin.
Cecilia, ti-l iau eu, ca am doar unul Eu as merge in Peru, in Indonezia, in Belgia, in Franta...
Am vazut pana acum cam tot ce inseamna Europa de Est. Acum as vrea s-o cotesc spre Vest. Italia, Franta si Spania, in mod special. Cred ca locurile alea mustesc de istorie, ca de altfel si multe locuri din Romania.
Visez de mult sa fac o calatorie in America de sud...Imi place enorm modul lor de afi si toata viata am fost fascinata de cultura maisa si incasa
Israiel, mi-ar place sa imi improspatez memoria cu locurile sfinte, desi am mai fost o data mi-ar face placere sa revad aceasta tara, ma fascinat.
Orice tara pe teritoriul careia nu voi intalni tarantule, pentru ca vreau sa ma si intorc. fara traume.
shin, stii sa joci GO?
Oooo... ce greu a fost sa ma decid, dupa mine as vrea in toata lumea, iar daca trebuie sa aleg as opta pentru America de Sud.
@moonY: Da, stiu sa joc GO. Sunt in curs de perfectionare si din pacate mai am doar o viata intreaga ca sa ating perfectiunea Pacat ca nu sunt si in locatia prielnica GO-ului
Stii ce este GO-ul? (rar imi e dat sa vad pe cineva care stie ce e acela... ce sa mai zic de fete )
@Bro: Tarantulele sunt intradevari mari, dar sunt foarte frumoase si dragalase. Si nu musca decat daca sunt foarte provocate si ca ultima solutie. Si in caz ca era ceva ce nu stiati deja, muscatura de tarantula nu este mortala! (decat daca esti alergic ).
Numai bine,
Shin.
Bulgaria
nu ai vazut ce reclama ii face la televizor?
Doamne! astia chiar le-au intrecut pe toate
Shin.am avut si eu niste tentative (esuate) de a juca. m-am enervat si l'am aruncat.eram mai mica si tata se straduia sa ma invete ma fascina forma pieselor, vroiam sa'mi fac margele
**tarantulele? frumoase? sunt cele mai groaznice vietati! nici sa nu le pomenesti numele, ca imediat apare un paianjen (sunt conectati intre ei.nu stiu care e treaba)
si daca muscatura nu e mortala... ce? poti muri doar cand o privesti!
Ce adevar graiesti Cand vine cineva pe la mine si-mi vede setul de GO, "UUU! margele!, UUU! bomboane!" Zici ca a incercat sa te invete GO? mare om
Cat despre tarantule... Ai vazut vreodata una adevarata ca sa zici ca nu-ti plac? Asa spunea si fosta mea... "Daca aduci asa ceva in casa, eu nu mai am ce cauta la tine"... 3 zile mai tarziu "Dai muzica aia mai incet ca trezesti fetita, uite ce frumos doarme" "Mai pune-i si tu ceva in terariu cu care sa se joace ca se plictiseste" Si inainte de asta, ea considera ca avea fobie de tarantule... Sunt si ele create de Dzeu... da-le o mica sansa macar
Numai bine, Shin.
Sa calatoresc? tot in romania, sunt locuri f frumoase de vizitat care inca nu am reusit sa le vizitez
Bine gandit dulshe...ca acasa nu e nicaeri...si tarisoara noastra are multe locuri pitorestidar si Elvetia merita vizitata.
Cred ca Rusia. Nu pot spune exact de ce, dar cand aud de Rusia ma trec fiorii, ca sa zic asa . Este superb acolo. Ma fascineaza dimensiunea tarii. Este interesant ca e cuprinsa de foarte multe fuse orare. Limba lor imi place la nebunie, apasarea pe consoane, modul de scriere e superb. Dansurile lor, traditiile, vestimentatia, bisericile, toate acestea sunt fascinante.
Girly97 întreabă: