Anglia mai exact Londra! Ma obsedeaza ideea de mic copil si acum lupt sa ajung acolo.nu pentru a studia, ci pur si simplu pentru a trai acolo. E minunat totul la ei, de la istorie pana la arhitectura, comportamentul britanicilor, infrastructura, TOT! I love it :X
In America, oamenii sunt mai liberi ai conditii sunt cele mai mari staruri...da... daca nu-i cu familia degeaba ai viata de lux fata de romania
Eu nu visez să trăiesc în nici o țară străină pentru că peste tot este rău, oameni răi și violenți trăiesc peste tot, nu doar în România, eu visez să trăiesc în lumea nouă pe care Dumnezeu o va aduce în curînd, în care nu va mai exista boli, moarte și tot ce vedem azi, nu este o veste minunată, nu este lumea nouă o lume în care cu adevărat să vrei să trăiești veșnic? Nu ca acum trăiești într-o țară bogată, ai bani, ai de toate, dar de boală și moarte nu scapi, păi ce viață e asta?
In Germania, pentru ca imi place accentul, limba si traditia (nu ma refer neaparat la Oktober Fest ).
Si mai ales ca merg in fiecare vara acolo si deja ma simt ca acasa cand ajung dupa 16 ore de stat in masina
Si asta imi doresc de mic.
Bine, adevarul e ca fetele de acolo nu se compara sub nici o forma cu ale noastre, din Romania, la frumusete.
Tot voi, fetelor, sunteti frumoasele noastre
In America. Imi doresc nespus de mult sa locuesc in tara aceasta, deoarece sunt multe locuri frumoase, in special as vrea sa vizitez Statuia Libertatii!
Mie mi-ar placea sa traiesc in Germania pentru ca este o tara foarte civilizata unde legea este respectata, nu ca in Romania.
@ anonim : nu as face compromisuri pentru un loc de munca, insa eu chiar cred ca daca esti f bun, te poti afirma. Cel putin in Bucuresti, unde mai exista cat de cat "miscare"
Visez sa traiesc intr-o tara civilizata, cu oameni educati, altruisti, optimisti si zambitori, o tara in care sa pot sa traiesc decent si sa fiu respectat pentru ceea ce fac; am un soi de pasiune pentru SUA, desi nu-s convins ca voi ajunge vreodata acolo, mi-as dori, fie macar si in vizita; oricum, sincer va spun, romania ma deprima, m-am nascut aici, traiesc aici, imi urmez studiile aici, incerc sa obtin un job aici, dar nu vad in jurul meu decat oameni tristi, speriati, deziluzionati, incruntati, nemultumiti de veniturile lor... e un intreg sistem care pur si simplu te descurajaza... din ce citesc zilnic pe internet si din ce aud de la amici si rude care au avut ocazia sa vada Occidentul, cel putin acolo ai oportunitati pe care acasa nu le avem, ti se ofera alternative, statul te sprijina cumva sa-ti faci un rost, iti deschide niste usi, la noi nu e cazul si toata chestia asta ma face sa-mi pierd pur si simplu increderea in mine, in fortele mele; ca sa revin la subiect, cel putin deocamdata nu imi permit sa traiesc in alta parte, pentru ca nu am pe nimeni "afara"si nici macar bani pentru a incerca o experienta de genul asta
In Franta deoarece este minunata. In ori ce loc, coltisor este ceva de vizitat. Are nespuse spatii verzi Flori de toate speciile si visul meude cand ma stiu este sa ajung in Franta. Parisul ce sa mai zic. Oras faimos in toata lumea. Iti recoman du-te acoclo ai ce sa vezi traiesti bine si francezii sunt oameni drguti.
Sunt o fata simpla, imi plac chestiile precum curatenia si o buna purtare, acum locuiesc aici in Romania si imi place insa daca ar fi sa vizitez ceva as vizita in primul rand Coreea, care m-a fascineaza total si de care ma simt atrasa. acolo as trai bine; apoi as alege Germania sau Australia, fiindca este curat peste tot, insa oamenii sunt cam reci si seriosi. la fel sunt si eu deci cred ca m-as descurca. cam atat! pa pa
Chxelena întreabă: