Am fost în târgu mureș și mi s-a părut printre cele mai nașpa și depresive orașe. Toți supărați și abătuți sau cu tot felul de probleme, oraș sărăcăcios, n-ai multe de văzut, ce e de văzut e meh, nu e nimic special, locuri puține de ieșit și din nou, foarte meh
Am văzut mai multe orașe din românia da n-am ceva să zic despre vreunu în special. Brașovu mi-a plăcut mult, dar deja se știe despre el ce e de știut.
Nici Timișoara nu mi se pare prea wow deși locuiesc aici, nu mi se pare că e un oraș unde ai prea multe de văzut, lipsesc spații verzi și chiar și centre comerciale la cât e de mare orașul și nici nu mi se pare că ar merita titlu de capitală europeană a culturii deși da, se fac destul de multe evenimente diversificate aici
mi-a plăcut în Grecia ospitalitatea oamenilor și faptul că au politica aia ca la restaurante când comanzi mâncare să-ți aducă fie apă și/sau desert
în Bulgaria mi-a plăcut mult câtă grijă au de litoralu lor. am fost în sunny beach și plaja era absolut impecabilă, o piatră sau o scoică nu vedeai, nici măcar în apă care era foarte limpede și curată. de gunoaie nu mai zic, nici nu mai e cazu. Și în nisipurile de aur și nessebar din ce am văzur în trecere aceeași situație cu plajele, foarte curate și bine întreținute
Daca stii sa te uiti, oriunde poti vedea lucruri frumoase.
Daca cauti, orinde poti gasi si nod in papura.
New york m-a impresionat. E un oras deosebit daca il vizitezi cand trebuie.
Las Vegas de asemenea e altceva, nu realizezi daca e o capodoperă sau cel mai mare kitsch.
Din Europa cred ca Praga ramane favoritul meu desi imi place si Londra foarte mult.
Bratislava a fost o surpriza foarte placuta la fel si Cracovia.
Bruges cred ca e orasul cel mai romantic pe care l am vizitat. Are niste zine superbe.
Roma plina de istorie
Amsterdamul toamna cand nu e foarte aglomerat mi-a plăcut.
Parisul mi s-a parut murdar, Rotherham un oras industrial iar orasele de prin Germania foarte gri si plictisitoare. Murdara mi s-a parut si Budapesta.
In Croația, orașul P[_]LA. Totul a fost super, nu înțeleg de ce nimeni nu sa bucurat când le-am dăruit magneți de frigider
In Republica Dominicana unde m-au impresionat plajele cu nisip fin, apa calda si turzoaz a marii si resorturile de 5 stele cu all inclusive. Daca iti place soarele aici e de tine. Am scris toata experienta pe blog daca vrei mai multe detalii. https://beachingtravel.ro/republica-dominicana/
val31989 întreabă:
Anisia3322 întreabă:
Norvegia22 întreabă:
Zana5512 întreabă: