Nu e nicicum.Simti putina adrenalina cand decoleaza avionul si cand aterizeaza.In rest, nimic interesant in afara de multi nori.
Eu folosesc avionul foarte des si senzatia e toto timpul aceiasi.la inceput cand decoleaza o sa iti fie putin teama, dar dupa cateva minute trece.la fel la sfarsit cand decoleaza, pentru ca ai senzatia ca se prabuseste, in rest e ok...
Iti dau un sfat eficient
cand decoleza si aterizeaza sa mesteci putina guma ca sa nu ti se infunde urechile:*:*:*
Acum 1 luna am venit in spania... sincer e frumos dar scaunele alea nu sunt confortabile deloc, in rest toate bune. Nu ai de ce sa te sperii, singurele miscari o sa le simti la decolare si aterizare. Oricum uiti de ele in momentul in care vezi peisajul de la 10.000 m >> e superb. Si drum bun >>> Paris :* >orasul luminilor.::: super
Este super
o sa ti se infunde urechile pe masura ce urci tot mai sus insa daca inghiti in sec se vor desfunda...si s-ar putea sa prezinti dureri de cap in timpul zborului sau dupa asa ca ar trebui sa ai pregatita o pastila de durere de cap.
De obicei nu ti se da voie cu lichide in avion asa ca ar fi bine sa ai la indemana bani pentru a-ti cumpara o sticla de apa sau suc in avion.
Nu ai voie sa folosesti telefonul sau alte dispozitive de gen.
In fine poti intra pe site-ul companiei aeriene cu care calatoresti si acolo gasesti de obicei o lista cu reguli sau sfaturi pentru o calatorie cat mai lipsita de probleme
Eu am fost cu avionul in Barcelona, Paris, Antalya etc. Cand decolezi o sa ti se infunde urechile si o sa te simti ciudat putin... In rest e frumos. Sper sa nu ai parte de turbulente(adica avionul se zguduie putin) dar nu iti face griji nu se va intampla nimic.
Este super tare, cui ii plac senzatiile tari este cea mai misto experienta, cine e genul mai linistit este bine dar cui ii e rau de masina va vomita cu siguranta. Oricum e super tare sper ca te-am lamurit