Iesirea din aeroport e permisa cand ai drept de intrare in tara respectiva (viza sau drept de intrare fara viza). Tara din care vii si cea inspre care te duci n-au relevanta. Stiu ca e nasol sa-ti petreci cateva ore in aeroport, dar chiar n-ai timp de turism, din pacate . Pana iesi, pana te prinzi unde gasesti un taxi, pana ajungi in oras, trebuie sa-ti cauti un taxi ca te intorci, si e mai mare stresul si deranjul decat daca stai si te plictisesti in duty-free. Plus ca n-ai sa apuci sa vezi nimic, mai mult te enervezi. Eventual sa gasesti un taximetrist care sa-ti faca un tur ultra-rapid de oras, si sa te intoarca inapoi - dar probabil ca ar costa mult mai mult decat face. Daca poti sa-ti gasesti o legatura mai tarziu, si sa ai minimum 7 ore la dispozitie, atunci merita, dar e foarte obositor. Eu am fost in multe locuri in care nu m-am incumetat sa ies din aeroport, chiar si cu o fereastra mai mare (5-6 ore), desi sunt foarte aventuroasa si plimbareata in general.
Poti, daca nu eu tara care iti necesita viza speciala.
trebuie insa sa stii ca trebuie sa faci iar toata procedura de control de securitate
Denisa62 întreabă: