Undeva departe, fara politie.Serios, trebuie mereu sa apara un burtos idiot sa dea amenda. Ma duc dupa pe o insula sa-i dau foc lui bunica-mea!
Sall. In Tibet, la calugarii, saolini. Sa stau o luna, pentru a ma incarca cu energie. Pa!
Vacanta de vara vreau sa mi-o petrec calare pe bicicleta strabatand Carpatii Orientali si cei Meridionali
Egipt(ai multe de vizitat aici), Turcia, Paris...
Si in Tara:la mare, la Delta, la Baile Felix, etc.
Oriunde, numai acasa nu
mi-ar placea sa merg intr-o excursie cu prietenii asa, prin tara, in lucuri uitate de lume.sa mai uitam probleme:p
Sau intr-un loc cu zamada. ce e mai frumos decat zapada (chiar si artificiala) vara:X
mi-ar placea de asemenea sa vizitez Franta. Sper ca voi merge:X.in Turnul Eiffel, pe Coasta de Azur.:X:X.sa pap "fromaj", sa beau vin:X etc
Si mai vreau sa merg pe Luna, apoi pe Marte.si pe Pluto, sa intalnesc un extraterestru frumoooss
, si sa facem copii extraterestrii
Glm
Dar cred ca, o sa merg la mare, sau la Felix(ca si vara trecuta), pentru ca e criza si nu mai iesim odata din ea
. Dar ma multumesc cu orice loc, atat timp cat o sa ma distrez si sunt cu persoanele dragi mie:X
tu unde o sa mergi?:X
Eu as vrea sa merg israel, unde calaresc camile si sastau la plaja la apa si pe la tot felul de magazine
Buna, pai as vrea sa merg la o cabana, intr-o padure cu rauri curgatoare, la aer curat, cred ca se vor pierde acestea,
anamariaaaaaaa829 întreabă: