| monita a întrebat:

La plecarea din aeroport se verifica si cati banii ai la tine?

6 răspunsuri:
| Flash a răspuns:

Nu, dar sumele mari trebuiesc declarate, din cate stiu.
Eu cand am fost in Anglia nu m-a intrebat nimeni cati bani am, nici la dus nici la intors, dar stiu ca erau afise cu suma maxima pe care o poti avea fara sa o declari.

| sensesDelight a răspuns:

Nu. La aeroport de fapt trebuie să-ți pui bagajul pe o bandă rulantă care trece și ajunge la niște persoane care se uită printr-un monitor și observă dacă e ceva ciudat. Ori ți se desface geanta de față cu tine și se uită dacă totul e OK.
Tu trebuie să treci printr-un aparat care detectează metalele, de aceea te pune să scoți tot ceea ce e metal și să pui pe o masă. Dacă țiuie o să ia un aparat micuț pe care o să-l plimbe de-a lungul corpului tău pentru a detecta locul unde ai metal. În schimb nu o să țiuie la bani stai calm, numai la mărunței din ăștia...

| Anna_3775 a răspuns:

Eu cand am plecat in Turcia nu m-a verificat nimeni, si nici afise nu erauwinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta pe site-ul mae.ro la sfaturi de calatorie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Indiferent cu ce mijloc de transport calatoresti international regulile si limita banilor pe care ai voie sa-i trasnporti in lichid este aceeasi
legea spune ca daca ai limita admisa de lege trebuie sa o declari TU cand treci frontiera chiar daca nu esti controlat personal

| Ysha a răspuns:

Nu cred

Întrebări similare