Exista scoala de magie numita Guvern cu director Boc. Dispare orice intra pe mana lor.
Pe langa o intrebare idioata...nu gasesc de ce ai pus-o la categorie asta? vrei sa mergi undeva levitand?
As vrea eu, am aflat de harry potter la 9 ani si am asteptat sa vina scrisoarea aceea la 110)dar na mai venit... orium, vazusem doar primul fil si anul acesta am 13, am primele 4 carti pe care le-am citit, sunt mega tari, dar NU nu exista magia si nici scoli de magie, si pun pariu ca daca ar fi o scoala de magie in Romania ar fi una destul de rea
Minnie, ai perfectă dreptate!Liviu, Nu există şcoală de magie în România, dar parcă erau nişte trucuri sau cum se numeau...-iluzii -cu levitaţiile. Nu e vorba de magie, ci de iluzionism.
Nu,nu sunt adevarata magia, exista o scoala de magie pe undeva prin lume, chiar azi am citit de ea este fondata der un fan inrait al lui Harry Potter dar care a fondat-o este pagan sau ceva de genul asta.In scoala sunt elevii intre 11-75 de ani
Ai citi Harry Potter? nu ai vrea sa imi povestesti ce e acolo? mi-a dat de citit la romana phahahah
Depinde ce volum trebuie sa citesti
Nu trebuie sa citesti HP ca sati faci tema
Aici gasesti tot ce e mai nou in domeniul magiei: http://www.iluzionist-shop.ro/ Poti inclusiv sa te inscrii pentru cursuri de magie! Scoala e deschisa din 2009 tuturor pasionatilor de magie :D
Harry potter este doar o poveste ...magia nu exista nici in Romania si nici in alt tara
anonim_4396 întreabă:
Anisia3322 întreabă:
Norvegia22 întreabă:
Zana5512 întreabă: