Prefer la munte intr-o cabana cu cei mai buni prieteni sau doar cu iubita intr-un loc feeric.
Munte cazare hotel am mers odata la munte si am dormit in cabana, uf ce nasol.
la mare prefer o casuta. am mers anul trecut si este mult mai fain intr-o casa decat la hotel, mult mai liniste.
1. Mare E mult mai frumos dupa parerea mea
2.Cazare la hotel Nu prea imi place sa merg cu cortul
Vara nu vreau sa ratez plaja. Anul asta visez la o perioada mai prelungita cu cortul pe plaja, baie in mare direct la prima ora...am dormit doar o data in cort la munte si mi-a placut (vara ). Pana atunci ar dragut la primavara undeva la munte, la o cabana/pensiune, depinde de companie si de bani
La mare cu familia, la munte cu prietenii. In orice situatie aleg cazarea la hotel.
Mie nu imi place cu cortul nici la munte nici la mare, pentru ca e incomod e frig.
Prefer la mare cu cazare la hotel si la munte tot asa.
Munte pensiune, hotel pentru ca la mare e aglomeratie mizerie galagie preturi exagerate si din nou aglomeratieee
Pai, as prefera la munte dar sa stai la hotel, sau daca nu-ti place sa mergi la munte si sa te cazezi la un hotel atuncea cu cortu, dar te sfatuiesc sa fi bine pregatita nu se stie cum e vremea acolo poate ninge poate ploua poate-i soare in luna doua si criza inchide hotelurile!