În Thassos n-am fost. Așa că nu pot să fac o comparație între cele două destinații propuse de tine.
Dar pot să spun că oriunde am fost în Grecia până acum (Halkidiki - Siviri; Epir - Parga; Lefkada - Agios Nikolaos și Evia - Nea Styra) m-am simțit excelent, am avut ce vizita în apropiere și de asemenea am făcut plajă și baie de m-am săturat.
Mâncarea e foarte bună, oamenii primitori, peisajele de vis.
Sunt misto amandoua, nu prea gasesc criterii de departajare... cum ar fi la noi Sinaia si Predeal.
Ambele sunt frumoase, deși cum fiecare lauda locul unde locuiește, recomand din suflet Halkidiki, brațul Sithonia.
Sunt un locuitor al Sithoniei.
Depinde ce cauți distracție de noapte ori o zona mai de odihnă și liniștită. Cea mai agitată zona din Halkidiki este Kassandra, cele mai liniștite sunt ultimele 2 brațe Sithonia și Mt Athos.
Dacă vrei mare și soare recomand Metamorfosis, Nikitis, Nea Marmaras, Agios Nikolaus/Vourvourou, Sarti sau pe al treilea brat Develiki (un cătun cu câteva case), Ierissos, Nea Roda sau Ouranopolis. Dacă vrei munte recomand Taxiarchis, Arnea, Stagira (satul unde s-a născut filozoful grec Aristotel).
Mai multe detalii ți le pot da pe pagina mea https://www.facebook.com/Halkidiki0/