BInenteles ca poti iesi din tara daca nu e expirat buletinul dar cu conditia sa te intorci in tara pana nu expira. Daca vrei sa stai mai mult de 2 luni afara atunci ar fi indicat sa mergi sa ti-l schimbi, te vor intreba de ce vrei sa il schimbi asa de repede iar tu sa le spui ca pleci afara din tara si nu sti cand te vei intoarce si ti-l vor schimba fara nici un ban in plus.
Poti iesi oricand in termenul de valabilitate, depinde cat vrei sa stai in strainatate. Totusi este bine sa-l preschimbi, se poate face preschimbarea cu 180 de zile inainte de expirare. Numai bine!
Buna Sebi, da poti iesi din tara, si eu am fost in aceeasi situatie si nu am avut nici o problema.
Nu cred deoarece iti trebuie act de indentitate si cred ca tiar da amenda ff mmare daca te prinde cu un buletin expirat
Eu stiu ca trebuie ca atul tau de identitate sa mai fie valabil minim 6 luni! La vama poti sa iesi doar daca nu sunt foarte atente autoritatile vamale, desi e putin probabil si e pacat sa te intoarca inapoi, asa ca...