| Bianca26bb a întrebat:

Redbull face >rau?:" Adica, ce influente are? Daca il bei noaptea, si dimineata... iti face ceva?big grin

Răspuns Câştigător
| Viuvi a răspuns:

Nu iti face rau daca bei cu masura.
Daca exagerezi poti avea insomni, poate modifica tensiunea arteriala si pulsul, te poti deshidrata si lista poate continua!

13 răspunsuri:
| DoomNEzeu a răspuns:

Redbull nu e decat un energizant, Eu am lucrat la Cola in Carrefour si cred ca beam cel putin 5-6 pe zi.

| cristi27 a răspuns:

Daca il bei noapte poti sa iti cam iei adio de la somnlaughingdimineata e bun ca te mai dezmorteste putinhappy

| JackieSue a răspuns:

Da Bianca, da, face rau. Ti-am dat raspuns la intrebarea cu tabara si ti-am zis ca nu e bun.Crede-ma.Daca vrei si tu sa ajungi la spital ...chiar te rog, nu ma chinui eu.Colegul ala avea 16 ani. Tu 13 parca... poate fi chiar mai rau.

| Bianca26bb explică:

Ok rebecca big grin... Cred ca esti doctor...

| Swabia a răspuns:

Cei care au deja probleme circulatorii sau cardiace ar trebui să se gândească de două ori înainte de a consuma această băutură! Cele două ingrediente cheie ale băuturii, respectiv cofeina şi TAURINA big grin, au consecinţe extrem de periculoase asupra inimii, atunci când sunt combinate.

| Puiutz a răspuns:

Redbull iti da aripi laughing). nu face nimic rau daca ai grija cat beihappy. cum spune florrywinking.
Bye`bye:*

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Contine foarte multa cofeina si ceva aminoacizi. Poate da agitatie psiho-motorie, tremor, insomnii, iritabilitate, greturi, varsaturi, transpiratii, tahicardie, dureri cardiace la persoanele cu probleme preexistente. In plus, poate agrava o boala hepatica sau renala necunoscute.

| albastrel a răspuns:

Mie mi se face somn de la redbull big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Redbull-ul este un dinamizant chimic si in combinatie cu alcool, cafeina sau pastile iti poate dauna foarte grav.halucinatii,pierderea motricitatii sau tari de agitatie.depinde de la persoana la persoana, efectul este diferit.la varsta ta corpul nu este obisnuit cu o doza mare de cafeina si poti avea probleme chiar daca bei cu"masura". nu de alta, dar sper din tot sufletul sa nu ajungi la urgente si sa-ti faci parintii sa sufere din cauza inconstientei.

| danutzyscorpyon a răspuns:

Eu beau 3 pe zi si nu am nici p dracu tongue

| ammodytes a răspuns:

Sunt de parere ca Redbull e bun doar in situatii de urgenta, in sensul ca trebuie sa fii fresh pentru ceva activitate si nu sa-l bei ca apa sau ca si pe-un suc.
Eu una am consumat o singura data, acum 3 ani deoarece dormisem doar o ora jumate noaptea si dimineata aveam sustinerea lucrarii de diploma. Vreau sa zic ca am turuit comisisei de nu m-au putut opri. De vreo cateva ori mi-au zis suficient, dar eu ziceam ca mai am... oricum m-au oprit abia dupa ce mi-au zis notele, ca au vazut ca altfel nu se poate.tongue
Asa ca din experienta mea, chiar iti da aripiwinking
Oricum e bine de stiut ca cei care au deficiente de calciu ar fi bine sa nu consume deoarece cofeina reduce calciu, asa ca aveti grija (mai ales fetele, ele sunt mai predispuse).

| diiiiiannnnaa a răspuns:

Nu iti face rau :d :d prinzi energie laughing

| D33d33wttzzaaaaaaa a răspuns:

Da face rau, la fel ca celelalte bauturi carbozagoase. Nu mai bine bei apa?!?!

Întrebări similare