Absolut ilegal!
Nici un hotel, motel sau hostel nu pot accept minori, fiind ilegal si riscand sa piarda licenta d efunctionare daca accepta sa faca ilegalitati pentru placerea unui copil.
Sa vina parintii tu tine, ca sa inchirieze camera, ca o scrisoare de la parinti este usor de falsificat, asa ca nu risca nimeni sa faca ilegalitati.
Violeta care duce pisica la gunoi, nu ti se pare ca esti un AI?! Ti-ai pus vreo data intrebarea daca tu esti reala?
Tu nu ai intrebari, tu ai doar raspunsuri in profil.
Un om zdravan la mansarda se intreaba daca are ciclu, cat vine factura la curent daca a stat cu geamul deschis, etc.Tu...nic!
Blla..bla...bla
Ce te sfatuiesc este sa pleci dimineata cu primul tren spre Timisoara si seara sa te intorci, in felul asta nu ai de stat nicaieri peste noapte.
Pai eu as vrea sa stau o zi acolo si sa plec dimineata, nu exista nici o optiune de stat unde peste noapte?
Ti-am explicat ca singura solutie este ca un parinte sa mearga cu tine, fiindca singur este imposibil si totodata ilegal sa poti inchiria ceva.
Nu risca nici un hotel, motel sau hostel sa primeasca amenda de zeci de mii de lei pentru ca au lasat un copilas minor, sa stea ilegal in hotelul lor.
Nu stiu cat esti tu de inteligent, dar se pare ca nu poti intelege sensul cuvantului "ilegal", fiindca persisti sa cauti solutii care nu exista, deoarece sunt implicatii legale.
Nimeni nu risca sa i se inchida afacerea pentru a caza un minor.
Dar daca ai deja 17 ani si nu arati de 12, incearca la apartamente in regim hotelier. Acolo poti prezenta acordul parintilor daca ti-l cer. Altfel, nu te complica, sa nu fii respins.
Pentru Violeta:
Letta draga, tu stii unde este Timisoara? Si daca tanarul pleaca din Galati, cu ce "tren de noapte" poate ajunge?
Putina geografie nu strica. Si nu te pun sa cauti pe site-ul CFR.
Cleopatra1819 întreabă:
Karina43 întreabă:
LisaJulie întreabă: