E adevarat ca pasaportul temporar se elibereaza in doua ore?
Da
Dacă ai buletin pentru ce-ţi mai trebuie paşaport? Eu am fost in luna iulie şi l-a vamă m-au lăsat să trec doar cu buletinul.
Salut.
eu am fost in Austria si nu am avut nevoie decat de buletin. Ti-l cere la frontiera si atat.
daca esti minor si nu mergi cu parintii ai nevoie de un document obtinut de la notar.
Totul ce s-a raspuns este gresit.
Am fost in Bulgaria si ma duc iar.
Trebuie doar buletin, iar daca esti -14 ani, nu e problema. Doar buletinul, sa te gaseasca in lista de date. Sau poate, si fara buletin, suntem cu ei in Uniunea Europeana.
FUnda?
Doamne, doar copii de 11-12 ani raspund pe aici. Nu, NU iti trebuie pasaport, doh. Unul dintre avantajele ca am intrat in U.E, poti sa intri doar cu BULETINUL (cartea de identitate).
Problema se pune doar daca esti minor. In cazul respectiv ai nevoie de o imputernicire semnata de parintii tai si legalizata la un notar public.
Distractie faina!
Pitica zice gresit, eu nu mai ce am mers la mare1 Nu trebuie pasaport, ajunge buletin!
Da iti trebuie neaparat un pasaport deoarece daca o sa fie vreun control trebuie sa te gaseasca cu toate in regula adica cu pasaportul si cu buletinul, eu am fost in Italia si am dat si buletin si pasaport
Anonimaa0203 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
liviu_3116 întreabă: