Numai șmecherii si hotii face ti, poate află autoritatile si iti blocheaza cardul
Nu au ce sa afle, deoarece eu inca nu detin acest card, pentru ca nu l-am comandat. Mai intai am vrut sa intreb daca pot plati la agentii de turism pentru vacante in afara, etc."
A fost doar o intrebare informativa
Nu. Doar pe teritoriul Romaniei.
Vezi aici lista parteneri: www.pluxee.ro/vacante
Ok, nu ma ajuta lista eu avand edenred :3
Si nu-ti trece prin cap sa cauti parteneri vacanta pentru ce ai tu
Ce destept, chiar nu m-am gandit la asa ceva! Am cautat, doar ca lista lor nu este facuta cum trebuie pentru a gasi ce trebuie. Plus ca tu sari peste cuvinte si citesti Pluxxe in loc de Edenred. Eram doar curios daca a folosit cineva cardul de vacanta Edenred pentru agenti de turism, ca sa plateasca o vacanta in afacera tarii, pentru ca eu nu cunosc inca cum functioneaza.
- Case solved / closed.
Ce destept, chiar nu m-am gandit la asa ceva! Am cautat, doar ca lista lor nu este facuta cum trebuie pentru a gasi ce trebuie. Plus ca tu sari peste cuvinte si citesti Pluxxe in loc de Edenred. Eram doar curios daca a folosit cineva cardul de vacanta Edenred pentru agenti de turism, ca sa plateasca o vacanta in afara tarii, pentru ca eu nu cunosc inca cum functioneaza.
- Case solved / closed.
24/11/2024 - 19:49- modified.