| steffk a întrebat:

Salut! Am si eu nevoie de ajutor. Stie cineva daca pot achizitiona vacante in afara Romaniei cu cardul Edenred de vacanta printr-un agent de turism? Si ce agentie de turism accepta acest card? M-am uitat pe net, dar nu gasesc informatii clare care sa ma ajute.

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Legal nu

10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Numai șmecherii si hotii face ti, poate află autoritatile si iti blocheaza cardul

| steffk explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu au ce sa afle, deoarece eu inca nu detin acest card, pentru ca nu l-am comandat. Mai intai am vrut sa intreb daca pot plati la agentii de turism pentru vacante in afara, etc."
A fost doar o intrebare informativa

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu. Doar pe teritoriul Romaniei.
Vezi aici lista parteneri: www.pluxee.ro/vacante

| steffk explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Ok, nu ma ajuta lista eu avand edenred :3

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru steffk):

Si nu-ti trece prin cap sa cauti parteneri vacanta pentru ce ai tu

| steffk explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Ce destept, chiar nu m-am gandit la asa ceva! Am cautat, doar ca lista lor nu este facuta cum trebuie pentru a gasi ce trebuie. Plus ca tu sari peste cuvinte si citesti Pluxxe in loc de Edenred. Eram doar curios daca a folosit cineva cardul de vacanta Edenred pentru agenti de turism, ca sa plateasca o vacanta in afacera tarii, pentru ca eu nu cunosc inca cum functioneaza.
- Case solved / closed.

| steffk explică (pentru steffk):

Ce destept, chiar nu m-am gandit la asa ceva! Am cautat, doar ca lista lor nu este facuta cum trebuie pentru a gasi ce trebuie. Plus ca tu sari peste cuvinte si citesti Pluxxe in loc de Edenred. Eram doar curios daca a folosit cineva cardul de vacanta Edenred pentru agenti de turism, ca sa plateasca o vacanta in afara tarii, pentru ca eu nu cunosc inca cum functioneaza.
- Case solved / closed.
24/11/2024 - 19:49- modified.

| Remusopen a răspuns:

Salut,din câte știu doar pe teritoriul României îl poți utiliza

| steffk explică (pentru Remusopen):

Am inteles, merci.