| DearestVicinity43 a întrebat:

Salut!
Cine a cumpărat bilete de avion prin platforma booking.com? vreau să știu pe scurt de la voi daca este OK din punct de vedere al eficienței.
Vreau să cumpăr bilete de avion de pe booking.com deoarece nu vreau sa-mi fac încă un cont pe un site third party sau direct pe site-ul companiei de zbor.

7 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Ai văzut că preturile pentru avion cresc de fiecare data? Sterge cookies!

| DearestVicinity43 explică (pentru doctorandus):

Nu, nu am observat! Dar consider că prețurile pentru avion ar trebui sa fie standard peste tot. Daca se scumpesc sau se ieftinesc trebuie sa fie la fel pe toate platformele, indiferent cum, când si in ce fel se se cumpără biletul de avion. Sunt veteran în zborul cu avionul, din 2020 până în 2024 am văzut multe avioane care arătau foarte neîngrijit, cu pete de ulei care se prelingeau pe fuselaj si pe aripi atunci când sunt deschise flapsurile. Dar cel mai grav a fost la un avion când plasticul din jurul unei ferestre era desprins. Deci prefer siguranța unui avion bine întreținut cu condiția să plătesc un bilet mai scump decât zâmbetele false ale insotitorilor de zbor sau alte beneficii imaginare. Cred ca pasagerii care au murit in avionul prăbușit in Coreea de Sud, au șters cookies.

| Kufu95 a răspuns:

Mie mi se pare ok.

| mihai69 a răspuns:

Eu am cumpărat.
Am plătit cu card ING și primesc și ca$h back. Din păcate, văd că anul ăsta nu mai este valabilă oferta asta.

| doctorandus a răspuns (pentru DearestVicinity43):

Chestia cu cookies e valabila indiferent de cu care companie vrei să zbori.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu vad niciun motiv pentru care ai cumpăra bilete de avion din alta parte decât de pe site ul companiei de zbor unde nici măcar nu trebuie sa îți faci cont

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru DearestVicinity43):

De fapt biletele de avion sunt serviciile care difera probabil cel mai mult de la secunda la secunda... si de ce ar vinde la acelasi preturi prin intermediari?

Pe de alta parte standardele de siguranta din aviatiei sunt atat de inalte si stricte inca e indiferent cat dai tu pe bilet, se respecta acelasi standarde de siguranta... ba chiar ai sa afli ca anumite companii low cost au avioane mai noi si mai bine intretinute decat companiile de linie