În bagajul de cală poți lua cam orice, mai puțin arme, droguri, explozivi, alcool și țigări peste o anumită limită etc.
În bagajul de mână poți lua până la un litru de creme și lichide, cu condiția să fie ambalate în recipiente mai mici de 100 ml fiecare, puse toate într-o pungă de plastic transparent resigilabilă.
Cu plăcere! Drum bun și vacanță plăcută! Recomand să faci rost de o valiză tip Samsonite, din material plastic rigid și gros, pe care s-o și înfoliezi la aeroport. Lucrurile mai fragile să le învelești în prosoape sau tricouri și să le așezi departe (relativ) unul de altul și cât mai la mijlocul valizei. Eu am adus așa chiar și sticle de vin, care au ajuns cu bine.
Port tocuri numai la ocazii speciale, in rest sunt o persoana comoda, prefer tenisii. As dori sa dezbat doar raspunsuri la intrebarea pe care am adresat-o mai sus. Merci mult!
Tinut exotic este si Patagonia. Dar acolo este iarna mereu.
Oare nu ar fi mai bine sa intri pe site-ul companiei cu care zbori?
Salut Cristi, da asa este romanii au bani mai ales daca au pus candva mana pe carte si au un job bun dupa multa munca si chin. Pacat ca ma judeci atat de aspru. Nici nu ai idee prin cate am trecut ca sa ajung sa imi permit un asa concediu, au fost zile din copilaria mea cand mama nu avea bani sa imi cumpere de mancare... in loc sa judeci gandeste-te si la unele lucruri care sunt in spatele oamenilor. Cand eram in liceu si in facultate, eu invatam iar altii erau in cluburi cu prietenii si spargeau banii parintilor. Totusi ai putea sa ma ajuti cu un raspuns la intrebarea mea? Iti multumesc si iti doresc o zi minunata, multa sanatate si reusite!
Îți sugerez sa nu ai nimic din sticla sau machiaje în cuti pentru că aia trântesc bagajele alea în avion, mama mea a pățit -o toate sticluțe de parfum s-ar spart la fel sticla cu fond de ten.