Toate tarile sunt frumoase.dar nu stiu. parerea mea e ca in Franta este m frumos...nu stiu sunt multe de vizitat...asta e parerea mea
Franta e superba(dar cam scump),insa recunosc ca mi-ar placea sa vad si Cipru,nu am avut ocazia. Daca esti insa fan(a) a litoralului, merita din plin sa mergi in Croatia. Peisajele sunt extraordinare, e incredibil cum marea si muntii se combina. Vacanta placuta!
Salut. Daca as avea de ales, le-as alege pe toate
in Germania si Cipru am fost si e super tare, insa mi-as dori sa merg in Franta.
Deci eu zic Franta acum ramane la alegerea ta.
Daca vrei o vacanta exotica eu recomand Cipru, daca vrei undeva unde sa ai ce sa vizitezi in Franta! Sper ca tri-am fost de ajutor !
Franta! ,si in Grecia peisajele sunt superbe! Acum depinde,daca vrei o excursie mai romantica, mai pitoreasca, etc
Depinde,daca doressti sa mergi la plaja, Turcia categoric, daca doresti sa mergi sa vizitezi si asa Franta, Paris! am fost de 2 ori in Paris.si asi mai merge de 100. E absolut superb orasul! si nu te saturi sa-l vizitezi. Oricum. orice ai alege, va fi o destinatie foarte frumoasa.
O vara frumoasa iti doresc! si.ai grija ce alegi
Eu zic ca in Turcia e cel mai fain.Sincer eu acolo as alege sa merg.Sunt piramide...si alte atractii turistice frumoase.
Uite, daca e vacanta de familie, eu zic sa mergi undeva la mare. Undeva unde te poti distra, te poti "balacii", te poti bucura de soare, e totusi vara. Cred ca Turcia si Croatia sunt cele mai potrivite si nici preturile nu sunt asa mari.
Acum ramane la alegerea ta ce vrei sa faci...
Am mers...in aproape toate...Si Pana acum cel mai mult mi-a placut Turcia
Buna, eu ti-as recomanda sa alegi tu. Eu am fost in toate, asa ca iti spun niste informatii care sper sa iti fie utile.Am fost de vreo 10 ori in turcia: au cele mai bune hoteluri(intretinere, mancare curatenie, activitati) din lume si sunt lucruri extraordinare de vizitat.Eu as spune sa mergi in Belek(e langa mare). Gremania e la fel de buna numai ca acolo e mai rece. Oameni sunt foarte politicosi.In franta e mai multa mizerie , dar si acolo sunt de vizitat mai ales in paris ))))))). Ciprul are peisaje frumoase si te relazezi de minune! Croatia e cam la fel, iar in bulgaria e ok.
Ti-as recomanda sa te uiti pe Wikipedia pentru alte amanunte.
Cosmina74 întreabă: