Fiecare companie aviatica are reguli proprii, asa ca uita-te pe site-ul aceleia cu care vei calatori.
M-am uitat si nu am gasit
Nu pun intrebari aici inainte de a cauta raspunsul pe google.doar daca nu gasesc pun
E vorba de wizzair si nu nu scrie ce ai voie si ce nu ai voie
Sunt niste reguli standard care nu au legătură cu operatorul aerian neapărat pentru că nu ei fac controlul de securitate ci aeroportul.
Pai si unde gasesc regulile standard?
Ma chinui de 2, 3 saptamani si nu am reusit sa aflu
Cineva mi-a spus ca de acum din vară poti duce in bagajul de mana mancare, cosmetice nu mai trebuie sa fie de maxim 100 ml, etc...
Nu e nici un numar de telefon de a lui wizz air decat acela cu 1.30€ pe minut
Si alte numere la care sa raspunda cineva nu am gasit
Https://wizzair.com/......ie/bagajul
mna, ai aici mai jos putin o sectiune Securitatea
Am ințelesssss!
Dar vezi tu undeva sa scrie ce ai voie si ce nu ai voie?
Fiecare pasager WIZZ poate lua la bord:
Un bagaj de mână (dimensiunea maximă: 40 × 30 × 20 cm, 10 kg), care trebuie așezat sub scaun.
Un alt bagaj de mână mai mare – noi îl numim „troller" (cu sau fără roți) – pe care îl puteți lua când adăugați WIZZ Priority.
Până la șase bagaje de cală: se pot achiziționa maximum trei online, pe wizzair.com sau prin Centrul telefonic, iar restul pot fi achiziționate la aeroport.
Articole duty-free achiziționate din aeroport, după verificările de securitate.
Nu am intrebat despre dimeniunea bagajului.am intrebat despre conținut
Eu cred ca am fost explicit in intrebare
Si eu am fost foarte clar in raspuns, poate il mai citesti odata si ai sa intelegi.
L-am citit de mai multe ori
Daca ai gasit tu da copy paste decat sa ne pierdem vremea aiurea
Mai citește odată.
Deschizi linkul, dai scroll până vezi secțiunea securitate, dai click și găsești informația de care ai nevoie. Hai că nu e greu
Acuma am gasit
Dar nu is expliciți
Scrie doar perisabile
Cu ce i incurca sendwiciurile?
Si citeste ultimul raspuns a lui mihai69 vezi ca am avut dreptate
Doar ca wizz air nu au actualizat pe site/aplicatie
Ba scrie, și crede-mă, nu s-a schimbat nimic:
===
"Lichidele pot fi luate la bord numai dacă se află în recipiente de maximum 100 ml, ambalate într-o pungă de plastic de 1 litru, transparentă și resigilabilă, cu dimensiunea de 20 × 20 cm. Bagajul va fi verificat la aeroport."
===
Singura excepție de la regulile astea e pe aeroportul din Cluj (sau Sibiu?) unde s-au instalat niște scanere foarte performante de curând. Dar dacă ai zbor cu escală și pe aeroportul intermediar nu au același tip de scaner nu poți trece la al doilea zbor decât respectând regulile standard.
Lichidele pot fi luate la bord numai dacă se află în recipiente de maximum 100 ml, ambalate într-o pungă de plastic de 1 litru, transparentă și resigilabilă, cu dimensiunea de 20 × 20 cm. Bagajul va fi verificat la aeroport."
Eu nu am gasit chestia asta nicaieri
Da, de Cluj era vorba:
https://ziare.com/......ca-1751241
anonim_4396 întreabă:
PopescuTudor întreabă:
x4raul4x întreabă: