Am o vecina care acum 3 ani si-a deschis hotel si pe ea a ajutat-o pozele clare si locatia hostelului care au dat incredere clientilor. Dupa vreo 2 luni avea deja nota mare pe booking. Ce a mai facut ea a fost sa-si invite niste cunostinte straine acolo la hostel. Alora le-a placut si au scris vreo 2-3 recenzii. Si de-atunci incoace ii merge foarte bine.
Multumesc pentru incurajare! Nu am hostel, ci un apartament pe care il am sub administrare si e prima data cand doresc sa il inregistrez pe booking.
Dar metodele pe care a folosit-o vecina ajuta si la apartament, in cazul in care le poti folosi.
Pana acum noi am inchiriat fara a-l pune vreodata pe internet gen airbnb sau booking, doar pe Facebook sau grupurile de Facebook, dar am zis sa incercam sa ne extindem mai mult.
Asta clar voi face si eu, ca tot vor veni 2 familii in aceasta vara, si le voi sugera sa imi scrie cateva review-uri.
Nu mas baza fara recenzii. Prin recenzii e sigur unde mergi stii la ce te astepti
Acum multi ani căutăm hotel in Atena pentru o noapte, după recenzii și poze chiar îmi plăcea ceea ce văd, iar când am ajuns la fața locului a fost dezamagire totală. Pozele erau vechi de când hotelul se făcuse, ceea ce era acolo era cu totul altceva, posibil și recenzii mincinoase... Nu întotdeauna o recenzie este purul adevăr. Hotelul era cotat cu aproape nota 9.
De obicei nu iau fara recenzii, dar anul trecut am facut asta pentru prima data ca abia era pusa proorietatea pe booking si nu am avut probleme
Asta doresc si eu, voi avea o noua proprietate noua pentru prima data pe booking si stiu cum e, sunt persoane care recenziile e prima proritate si apoi restul. Am un pic emotii.
Depinde. Teoretic, aș încerca, dacă și altceva mă atrage: aportul preț/calitate (promisă), împrejurimi, acces la locuri de interes etc.
Teoretic, în caz de nevoie, booking.com sunt obligați să îți asigur o altă cazare în aceleași condiții de preț și calitate, în caz că ceea ce găsești a fața locului diferă de ceea ce se promite pe s@itul lor.
Evident, cei care dau țepe vor fi excluși sau sancționați până se vor conforma.
Încarcă imagini pe Google maps din apropierea imobilului.
Eu caut tot ce se află prezent în împrejurimi. Dacă nu găsesc urme de informații, nu mă avânt.
Un link se poate sa pot pune la ceea ce ai spus!?
Multumesc!
E vorba de companie, firma, sa pun pe google maps, eu nu le am pe astea.
Am găsit și varianta fara a avea companie. Mulțumesc pentru sugestie! Am reușit să pun apartamentul pe Google maps.
Cu siguranta voi avea rezerve sa fac rezervare. Totusi la inceput, pana faci 3-5 recenzii poti incepe cu un pret cu discount sau poti invita prieteni ca sa iti faca recenzii.