Da, o sa mai plece inca vreo 100 de oameni cu avionul ala canu o sa fii doar tu. Si nu e necesar infasuratul valizei, plus ca te costa vreo 30 lei
Eh nu se stie, din aia 100 macar unul sa fie... Nu se stie niciodata! Am inteles de la altcineva ca se mai echivaleaza cu greutatea bagajului pe care o ai, eh, ramane de vazut daca o voi face.
Ce sa se echivaleze?
Se echivaleaza cu greutatea bagajului de cala si nu mai trebuie sa platesti nimic la infasurat in folie
Nu are nicio treaba, infasurarea in folie e un serviciun contra cost al aeroportului indiferent de greutate si compania aeriana
Valiza poți să ți-o înfășori și singură acasă, nu e musai s-o faci la aeroport. Problema e dacă ulterior, la check-in se constată că e mai grea decât limita lor permisă pentru o valiză și ai dori să mai scoți una-alta să le lași celor ce te însoțesc...
Prețul serviciului din aeroport, dacă nu mă-nșeală prea tare memoria e de 15 lei pe obiect.
Pentru scăpat de stresul zborului recomand un film bun pe tabletă, uiți de toate din jurul tău!
Mersi pentru incurajare. din pacate nu am tableta sa mai vad si filme, era buna una, dar asta e...
oricum cred ca renunt la partea de impachetare a valizei
Blue Air, este cea mai buna companie de zbor, si te invata si cum sa scapi de aceasta fobie!
LOL Blue Air cea mai buna companie de zbor... Nu ai mers niciodata cu avionul asa e?
Inseamna ca esti aerian!
Blue air e o companie low cost, asa ca serviciile oferite nu au cum sa fie cele mai bune.
Nu cred ca este necesar sa iti infasori valiza, nu stiu cat costa, am zburat cu avionul la 12 anii, nu e nici o frica, cel mai rau lucru care ti se poate intampla este sa te doara urechile de la inaltime, dar te simti mai bine daca inghiti in sec.