Bună!
Nimeni nu îți poate estima un buget aproximativ pentru că sunt mulți factori de care trebuie să ții cont, de exemplu prețul fiecărei cazări din fiecare țară, prețurile diferă în funcție de unitatea de cazare și bineînțeles în funcție de sezon. Vara tarifele cresc oricum, întrucât temperatura e perfectă pentru ca turiștii să viziteze alte țări. Pe lângă prețurile la cazare mai sunt și cele legate de transport, în unele țări poți ajunge cu autobuzul în altele trebuie luat avionul și din nou, fiind vară prețurile sunt mai mari.
Totuși nu e imposibil să îți faci tu o estimare a bugetului întrucât tu cunoști datele în amănunt, bugetul pe care ți-l permiți, data când te hotărăști să călătorești, etc. Sfatul meu ar fi totuși să înjumătățești nr. de țări pe care vrei să le vizitezi astfel încât să îți permiți și anumite experiențe din țările respective. Dacă intri pe Facebook și cauți grupuri de travel gen Vacanțe Do IT Yourself și altele de acest gen ai putea găsi multe informații utile legate de planificarea unei vacanțe de tipul pe care îl vrei tu. Sper că am fost de ajutor!
Mulțumesc frumos!
O sa țin cont de numărul de tari, și mie mi se pare ca am exagerat puțin
Cu drag!
Cum ai să te descurci in 10 tari dintr un foc când te ai poticnit la un simplu search pe google?
In primul rând te-as ruga sa lași frustrările acasă la tine ca am văzut ca și la celelalte întrebări comentezi aiurea, imi dau seama ce viața fericita ai dacă tu de atâția ani in fiecare dimineața te trezești sa te uiți pe TPU
In al doilea rând este fix problema mea ce întreb și ce caut, chiar nu înțeleg ce te f pe mataluta grija.
Mna, uite ca ti-ai luat teapa, intru la pranz si seara nu dimineata.
Acu hai sa analizam raspunsul meu.
Vacanta, 10 tari asta inseamna o munca de zile bune pentru facut un traseu, luat cazari, bilete de avion, sincronizat checkin uri, checkout uri, transport la aeroport, transport de la aeroport etc etc si nu am cum sa nu intreb, din pura curiozitate si realism, nu din frustrari, ca nu am, cum te vei descurca la asa ceva cand tu nu ai putut da un search pe google sa vezi cat costa o noapte de cazare in unul din locurile care te intereseaza.
Am căutat omule, dar am întrebare ca poate dadeam de un "expert" așa ca tine sa ma lumineze
Răspuns la 19 Decembrie 2022 8:20 pentru întrebarea:
Ce părere aveți de wizz air? Crede ti ca este sigur?
De când 8:00 am este seara?)
Dacă știi de https://www.booking.com, folosește-l.
In linii mari, fără vreo 5 mii, nu scapi
Proasta idee de vacanta. Nu pricepi nimic din tara aia in 2 zile, dai o groaza de bani pe avion, mereu e drumuri, oboseala, minim jumate de zi pierduta in aeroporturi.
Alege 1 tara sau 2 sau câteva mici și foarte apropiate.
LondonezuCristi întreabă: