Londra deoarece ai mult mai multe de vazut cum ar fi:Madame tussauds,palatul bachingam,big ben,ochiul londrei, catedrala saun paul, schimbarea garzii de gala.Acolo sunt si oamenii mai civilizati si mai ordonati.
Crede-ma ai ce vedea acolo si eu am fost
Londra, fiindca mereu mi-a placut orasul si ma ales ora de ceai. Oamnenii sunt foarte civilizati.
Londra clar,e un oras foarte frumos si nu merita ratat+ca in londra/anglia lumea e mai civilizata si ai cu adevarat ce vedea,nu sunt tarani ca italienii, ai foarte multe de vazut acolo, e un loc splendid
Londra
e un oras mai mare ai ce vizita ai ce vedea e mai sigur are mai multe avantaje
Anglia deoaece e tara fromoasa cu multe posibilitati si o gama larga de locuri de munca.
Londra deoarece ai mai multe de vizitat cum ar fi:Madame toussauds,ochiul londrei, Big ben, catedrala san paul si altele
Eu personal as alege londra,deoarece nu am fost niciodata acolo,pe cand in Italia am fost de cateva ori.
drept sa ti spun,pe mine nu m a atras aproape deloc Italia,decat pe la sfarsitul ei la granita cu monaco, adica de unde incepe coasta de azur.
acolo in mod sigur e super, dar in rest...nu ai ce vedea!
Tata a fost in Italia.E destul de frumos dar si asa in Londra chiar ai putea avea experiente minunate...Ai multe de vazut