Nu cred că trebuie sa mai dai 2.000$ deoarece tu nu o cumperi in rate si vezi cand cu actele sa fie toate in regulă să nu iti tragi vreo teapă daca nu prea le ai cu astea ar trebui sa contactezi pe cineva care stie mai bine.
Insfarsit cineva! Multumesc de raspuns, am mai intrebat pe cineva dar am vrut sa fiu sigur. Apropo, fundita!
Normal ca e un vis, pentru tine, la cat de prost esti. Draga, daca esti prea prost si nu ai pic de experienta cu casele din tarile straine nu mai raspunde.
Bai baietas, daca nu ti-a placut raspunsul meu nu trebuia sa jignesti.Ca exista remedii pentru prost crescuti ca tine.Ce vrei sa demonstrezi cu aceasta intrebare? Vrei sa arati ca ai bani? Daca ai bani inteligenta nu se modifica.Dimpotriva.Toti cocalarii au bani.Era la mintea cocosului ca daca dai 200 000 nu mai dai acei 2000, care reprezinta chiria.Asa este peste tot, inclusiv la noi, inteligentule.Sa-ti fie rusine, bai Nessie!
Le raportez din prima.Si nu m-am enervat.De cand sunt pe acest site am intalnit destui care jignesc.Multi dintre ei nu mai au cont pe aici datorita vulgaritatilor din comentariile lor.
Parerea mea este sa aloci 10 $ din banii tai pe "Gramatica Limbii Romane". Crede-ma, iti va fi mai de folos.
Vai, draga. Ce ma bate romana. Am ratat un punct/virgula ca ma grabeam.
Un punct/virgula? In acest caz iti mai sunt necesari inca 30$ pentru o pereche de ochelari (de vedere).
Pai atunci spune dragul meu, ce greseala am facut?