Poti vizita si Manastirea Ratesti, Poti urca pentru a vedea unele biserici vechi.Si poti vizita si vulcanii mici si vulcanii mari.Eu sunt din zona si te sfatuiesc din propria experienta.
Si mai poti vizita Manastirea Ciolanu, statuia lui Mihai Viteazu. Si daca mai vrei sa mergi putin, Ajungi la Siriu. Poti vedea o fosta statiune incalzita cu apa termala.Apa termala inca mai este.
Ce crezi ca poti vedea acolo,pamant care bolboroseste si jur imprejur pamant uscat si crapat,este sinistru,fara nici o planta,fara viata in apropirea vulcanului, iti va lasa un sentiment de tristete, oamenii iubesc viata iar acolo nu e nimic de admirat, asta impresia mi-a ramas mie intiparita in minte cand am fost si crede-ma ca in afara ca este un fenomen unic in tara, in rest.......nu e nimic de vazut
Eu am vizitat vulcanii noroiosi nu este mare lucru doar acei vulcani si niste tarabe cu suveniruri funda te rog ue am decat trei si contul acesta il am de un an
Te-asi sfatui sa nu mergi...o sa vi plin de bubite o sa te ciupeasca tot felul de ganganii...