Dacă nu știi să faci economie în deplasare, pune 100 de Euro pe zi de locație.
Mancarea. Depinde ce vrei. Mananci la restaurant sau cumperi din alimentara si mananci in hotel.
Muzeele nu sunt ieftine. De la 20 euro in sus. Dar cum zice cineva aici, cauta carduri de reduceri.
Vezi ca in orase ca Budapesta sau Viena (poate si restul) exista carduri de turisti cu reducere la vizite in muzee si la transportul public. Desi e posibil ca la transport sa iesi mai ieftin cu un abonament de o zi sau cat stai.
Anul trecut am vazut pe net oferte la Viena. Intri in "Orasul Viena" si gasesti. La fel la restul.
Esti razbunator, sierra1. Dai nefolositor si eronat pentru ca TU esti nefolositor societatii.
Ai calatorit in afara si nu ai gasit carduri turistice?
Ei iata, inca un lucru la care nu te pricepi! Dar stii sa te certi. Asta da, stii bine.
Nu drăguță Mavi mamă, doar ți-am răspuns și repet, fără banii ăia alocați, stai acasă.
Că in subconștient (îl ai?) ești perfect de acord cu ce am spus, uite că ai apreciat cu fundă un răspuns IDENTIC - 100 eu. pe zi.
Și incă una: dacă folosește cineva societății (sau nu), nu știi dar in mod cert NU ești tu in măsură să decizi/apreciezi tu
Acolo unde ti-ai sters urmele.
De mult evit sa-ti mai raspund. Dar tu ma provoci mereu. Am intrat pa "Turism" sa vad ce ai mai spus acolo unde ai sters cel putin 12 mesaje prin care te-ai certat cu userul care a pus intrebarea. Si unde iar ma provocai desi mi-ai sters si mie raspunsurile. SURPRIZA! Intrebarea este stearsa. Iti stergi toate urmele. Sa te creada ceilati cinstit si serios. Asa am dar peste aceasta intrebare unde am vazut ca iti mentii obiceiul.
Ti-am raspuns acum ca sa-ti fie clar.
Si nu ma mai deloga cand intru pe TPU. Asteapta cel putin sa-ti raspund.
Stii bancul ala cu "culmea ghinionului"
Nu o fa pe-a prostul, ca nu tine. S-ar putea sa ai ghinion.
Am spus: "acolo unde ai sters cel putin 12 mesaje prin care te-ai certat cu userul care a pus intrebarea. " Nu erai tu ala.
Iar lasi loc de confuzie ca si aici unde te certai cu Mavni.
La revedere!