Ti-as recomanda o tara in emisfera sudica, unde este cald in februarie. Din pacate, 600-700 de lire de persoana, nu este un buget care sa-ti permita deplasarea cu avionul decat in Europa, unde nu-i cald de fapt.
Orice zbor transoceanic este peste 1000 lire de persoana.
Dar, mergi la o agentie turistica si intereseaza-te, s-ar putea sa aiba ei deal-uri speciale.
Am gasit pachet all inclusiv pentru caraibe cu 700 lire de persoana, am gasit pentru indonesia / bali, transport de pe skyscanner cu 400 lire de pers, si cazare de pe airbnb cu 250 lire pentru toti pentru 10 zile. Deci? Cum stam cu preturile?
Bravo tie! Eu de aici nu am gasit nimic sub 1000/persoana.
Daca vrei destinatie exotica trebuie sa pleci de la un buget de cel putin 3000 Eur/persoana. Ce ai spus tu nu-ti ajunge nici de un concediu mai de doamne ajuta in Romania.
Cine stie prin ce locuri insalubre te cazeaza si cu ce hal de companie aeriana zbori. Ma rog, banii tai, sanatatea ta si a copilului tau, faci ce vrei.
sunt pe jos de ras. In bali de ex am gasit zbor cu thai, emirates sau qatar, toate cu avione a380, b 747, b777. Cazare am gasit recomandat de o cunostinta unde au stat ei, vila arata comparabil cu un hotel de 4*. Am o colega de munca care a fost in bali toamna asta si a dat 800 lire de persoana, drum, cazare, mancare si suveniruri plus ghizi. In rep. Dominicana sau cuba, gasesc all inclusive cu zbor direct din Londra si la hotel de 4-5 * cu 6-700 lire pentru 10 nopti. Nu stiu despre ce vorbiti voi. Mauriutius? Seychells? Maldive? Bora bora? Nu am intrebat de asa ceva.
anonim_4396 întreabă:
Chxelena întreabă: