| w3xuLik a întrebat:

Salutare, vroiam sa va intreb care ati fost in venetia sau in Ibiza? Am auzit multe lucruri frumoase despre acet locuri deci daca m-ati putea ajuta ar fi super!

3 răspunsuri:
| blueboy_6285 a răspuns:

Vrei sa afli cu este pe acolo?

| elyfel a răspuns:

E foarte frumos in venetia crede-ma.e un oras superb, e un oras in care mai mult lumea merge cu gondolele, am fost si am vazut niste lucruri uimitoare o statuie inalta de peste 30 m care avea 2 lei(am auzit ca se spune ca orasul se schufunda incet incet cu 10 cm in fiecare an)dar ar fi o mare pierdere pentru italieni si nu numai.
vrei mai multe detelii contacteaza-ma

| valentino52 a răspuns:

Am fost in ambele sunt 2 locatii complet diferite. In venetia doar am vizitat, extrem de scumpa apa vreo 9 euro o sticla la jumate, plin de yacht-uri superbe si apoi am luat feribotul si am stat la hotel chiar langa Venetia la Lido di Jesolo.
In Ibiza in schimb e superb. Ai Pacha, Amnesia, Privilege, Space si multe altele. In perioada in care am fost eu era inchisa plaja Bora Bora. Eu iti recomand sa te cazezi in zona Playa d`en Bossa unde este si celebra plaja Talamanca, aproape de club Pacha si Space. Cum iesi din sud-estul insulei pe autostrada catre partea nordica denumita San Antonio, vei gasi in centrul insulei cluburile Amnesia si Privilege. In celalalt capat al insulei este superbul Cafe del Mar.