E foarte frumos in venetia crede-ma.e un oras superb, e un oras in care mai mult lumea merge cu gondolele, am fost si am vazut niste lucruri uimitoare o statuie inalta de peste 30 m care avea 2 lei(am auzit ca se spune ca orasul se schufunda incet incet cu 10 cm in fiecare an)dar ar fi o mare pierdere pentru italieni si nu numai.
vrei mai multe detelii contacteaza-ma
Am fost in ambele sunt 2 locatii complet diferite. In venetia doar am vizitat, extrem de scumpa apa vreo 9 euro o sticla la jumate, plin de yacht-uri superbe si apoi am luat feribotul si am stat la hotel chiar langa Venetia la Lido di Jesolo.
In Ibiza in schimb e superb. Ai Pacha, Amnesia, Privilege, Space si multe altele. In perioada in care am fost eu era inchisa plaja Bora Bora. Eu iti recomand sa te cazezi in zona Playa d`en Bossa unde este si celebra plaja Talamanca, aproape de club Pacha si Space. Cum iesi din sud-estul insulei pe autostrada catre partea nordica denumita San Antonio, vei gasi in centrul insulei cluburile Amnesia si Privilege. In celalalt capat al insulei este superbul Cafe del Mar.
2122009 întreabă:
TrafalgarLawDăFărst întreabă: