Sărut mîna dacă ajungi la gara băneasa, poți merge la carefour băneasa, acolo sînt locuri de joacă pentru copii, așa stai și tu liniștită știindu-l liniștit atîtea ore cît ai de așteptat și poți servii și masa, au acolo mc donald s, și multe lucruri de care te poți bucura.
Eu ajung chiar la gara Baneasa, nu vorbesc de gara Bucuresti N.Ma refer :daca de la gara Baneasa trebuie sa iau taxi pana la aeroportul Baneasa.
Caut ca idee locuri unde copilul meu de 9 ani s-ar putea relaxa pentru ca e cam greu pentru un copil sa stea la o terasa.Eu pot sa citesc 24 din 24, nu-i problema pentru mine
Va multumesc amandurora.
Cristi ti-as fi dat si funda dar nu-mi apare optiunea cu funda, nu ma descurc f. bine pe TPU
Wow! 8 ore, e ceva! Cel mai sigur mod sa ajungi la aeroport e cu taxi.Dar ai grija ca sunt multe taxiuri-pirat.Sa te uiti dupa o firma cunoscuta si sigura. Poti sa iei TAXI 2000, eu pe acesta il iau.Nu are nici tarif foarte mare.
-0219494 este numarul.
Dar te sfatuiesc daca tot ai 8 ore de stat, mergi la un mall, stai la o terasa.Nu te aseza prin parcuri ca nu e nimic de vazut.
Sper ca te-am ajutat.
Midnight Rain întreabă: